A trecut un an de când Instagram a introdus opțiunea Stories și, pentru a sărbători, aplicația de photo-sharing a dezvăluit care sunt cele mai vizionate Instagram Stories din rândul conturilor cu mai bine de 10 milioane de fani. În mod surprinzător, nimeni din clanul Kardashian/Jenner nu a ocupat primele trei locuri.

Conform Instagram, modelul și actrița Emily Ratajkowski, care are 14.3 milioane de urmăritori, a obținut cel mai mare engagement la categoria Stories. E urmată îndeaproape de Chiara Ferragni (cu 10 milioane de fani) și Candice Swanepoel, model Victoria’s Secret (cu 11.3 milioane de fani).

“Nu există nicio strategie în spatele activității mele de pe Instagram Stories”, mărturisește Ferragni. ”Și asta pentru că abordez social media ca restul generației mele. Mantra e sharing is caring. Nu înregistra același Instagram Story de două ori, totul trebuie să fie sincer și în timp real. Fii tu însăți, distrează-te și fanii tăi se vor distra urmărindu-te.”

Modelele Hailey Baldwin, Cara Delevingne, Adriana Lima, Miranda Kerr și Gigi Hadid au ocupat restul pozițiilor din top 15, în vreme ce Kendall Jenner s-a poziționat pe locul 12. Printre brandurile de modă cu cel mai mare engagement la acest capitol se numără Dior (cu 16.3 milioane de fani), Dolce & Gabbana (cu 14.2 milioane de fani) și Louis Vuitton (cu 18.2 milioane de fani).

Vezi mai jos lista completă a celor 15 conturi cu cel mai mare engagement pe Instagram Stories.

 1. Emily Ratajkowski
 2. Chiara Ferragni
 3. Candice Swanepoel
 4. Hailey Baldwin
 5. Cara Delevingne
 6. Adriana Lima
 7. Victoria Beckham
 8. Miranda Kerr
 9. Gigi Hadid
 10. Dior
 11. Dolce & Gabbana
 12. Kendall Jenner
 13. Gisele Bundchen
 14. Louis Vuitton
 15. Christian Louboutin

FOTO: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here