Deși a intrat într-un con de umbră în ceea ce privește cariera cinematografică (nu pentru mult timp, însă – toamna asta se lansează mini-seria The Long Road Home, realizată de National Geographic, în care joacă), Kate Bosworth a fost extrem de activă în ultimii ani pe alte planuri.

Este prezentă din punct de vedere social (militează pentru drepturile femeilor), este foarte implicată în universul modei și al design-ului (acum doi ani a lansat o aplicație gratuită, The Style Thief, care te ajută să afli ce branduri alcătuiesc o ținută după ce-i faci o fotografie pe care o uploadezi, iar la începutul anului a lansat o colecție-capsulă de ochelari de soare alături de Jacques Marie Mage), și promovează alimentația sănătoasă, împreună cu beneficiile sale, ori de câte ori are ocazia.

Recunoaștem, noi ne dăm în vânt după frumusețea sa tipic californiană și îți recomandăm să stai cu ochii pe aparițiile sale, deoarece ai de unde te inspira. Kate ne-a cucerit cu machiajul său minimalist, care îi evidențiază de minune perfecțiunea chipului, heterocromia (ochii în culori diferite) și senzualitatea buzelor.

Iată care sunt ipostazele care ne-au impresionat pe noi și care sunt produsele de care ai nevoie pentru a-i împrumuta stilul.

Orange you glad

kate bosworth orange makeup gold

Kate preferă produsele de makeup multi-purpose, precum rujurile sau fardurile cremă care pot fi folosite pe obraji, buze și pleoape fără probleme, de aceea multe din look-urile sale sunt monocrome. Preferatele ei? Cele în nuanție aurii/portocalii, care-i pun în evidență pielea.

Stick multi-purpose pentru ochi, obraji, buze și corp Nars The Multiple în nuanța South Beach

Nars The Multiple south beach

Deep purple

kate bosworth purple lisptick ruj mov

Pentru că nu este neapărat un fan al machiajului prea intens în zona ochilor (heterocromia îi face deja mai mult decât speciali), Kate experimentează cu nuanțe îndrăznețe de ruj, iar preferatul ei, pentru seară, este cel în culoarea prunei coapte.

Ruj Chanel Rouge Allure în nuanța Élégante

Chanel Rouge Allure elegante

Piele translucidă

Esquire Celebrates March Cover Star James Corden and the Mavericks of Hollywood Presented by Hugo Boss Kate Bosworth piele translucida acnee adulta

Nu ai zice, dar Kate suferă de acnee adultă, dar lucrul acesta nu i se citește (la propriu!) pe față pentru că este foarte atentă la rutina ei de îngrijire a tenului. Mai mult decât atât, ea nu-și acoperă fața cu straturi nenumărate de machiaj, pentru că preferă look-ul natural. Trucul ei: amestecă fondul de ten cu un pic de cremă hidratantă.

Fond de ten Touche Éclat Le Teint Radiance Awakening Foundation

TOUCHE ÉCLAT FOUNDATION

Bucle lejere

kate bosworth bucle lejere

”Îmi spăl părul o dată la două zile, îl las să se usuce pe jumătate, fără să-i fac nimic, după care îl perii bine și-l împletesc lejer. Odată ce s-a uscat complet, îl desfac și folosesc un spray pentru bucle și protecție și gata.”

Spray Aveda Sun Care Protective Hair Veil

Aveda sun care protective hair veil

FOTO: Getty Images, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here