În aprilie 2016, odată cu lansarea albumului „Lemonade” al lui Beyonce, zvonurile despre infidelitatea lui Jay-Z au început să curgă. La mai bine de un an atunci, artistul recunoaște că și-a înșelat soția și vorbește deschis despre căsnicie.

Într-un interviu acordat publicației T: The New York Times Style Magazine, Jay-Z confirmă speculațiile și povestește despre problemele care au apărut, ulterior, în relația cu Beyonce.

Câteva indicii despre faptul că acesta a fost infidel au fost date anterior chiar de el, prin intermediul albumului „4:44”, însă, în interviul acordat acum 2 zile, artistul în vârstă de 47 de ani a povestit cu sinceritate despre acest aspect dur al vieții sale. „Cel mai greu lucru din lume este să vezi suferința pe care ai creat-o pe chipului persoanei iubite”, a declarat Jay-Z.

Zvonurile au devenit și mai sonore odată cu lansarea albumului „Lemonade”, semnat Beyonce, în care vedeta abordează probleme precum încrederea reciprocă, suferința și adulterul prin intermediul muzicii. Jay-Z nu a specificat cine este femeia cu care și-a înșelat soția, dar, într-o piesă de pe discul menționat anterior, Beyonce a caracterizat-o ca fiind ”Becky with the good hair”.

„Îți oprești toate emoțiile. Chiar și în ceea ce privește femeile, te închizi emoțional și nu mai există conexiune. Cel puțin așa a fost în cazul meu. Și apoi, toate lucrurile pornesc de aici: infidelitate”, a mai afirmat el în același interviu.

Deși între cei 2 s-a pus problema divorțului, terapia de cuplu a fost cea care i-a ajutat să treacă peste această dramă. Și terapia prin muzică: „Foloseam arta noastră aproape ca o sesiune de terapie. Și am început să facem muzică împreună… Și apoi muzica pe care o făcea ea era mai avansată. Așa că albumul ei a fost lansat în loc de albumul comun la care lucram împreună”, a recunoscut acesta. Mai mult, artistul mărturisește că lansarea albumului a fost „incomodă, dar necesară”.

Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai apreciate și mai notorii cupluri din industria showbiz-ului. Și poate și cel mai puternic.

Foto: Guliver/Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here