Anul acesta, Beau Monde Style a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, așa că bineînțeles că s-a lăsat cu o petrecere de zile mari!

Am împlinit 16 ani de modă, frumusețe și stil 100% românești, Beau Monde fiind unul dintre cele mai longevive titluri de pe piața revistelor glossy locale. Au fost 16 ani în care le-am oferit cititoarelor ocazi de a fi la curent cu cele mai proaspete tendințe, interpretate în editoriale fascinante, interviuri în exclusivitate cu vedete locale și internaționale, dar și articole curajoase despre subiecte fierbinți din domenii conexe.

Am sărbătorit our Sweet Sixteen alături de invitații noștri, care au venit într-un număr foarte mare, fapt pentru care, pe această cale, le mulțumim că au fost alături de noi. Și, desigur, ca în fiecare an, am decernat Globurile de Cristal, primele premii acordate de o revistă glossy din România, câștigătorii fiind desemnați de membrii redacției.

Anul acesta, premianții noștri au fost următorii:

BEST FEMALE – Ana Ularu

ana ularu

BEST MALE – Radu Afrim (premiu ridicat de Cosmin Florea)

cosmin florea

BEST DESIGNER – Cristina Săvulescu

 

BEST YOUNG DESIGNER – Alexandru Simedru

alexandru simedru

Eleganță în promovarea valorilor și antreprenoriatului – Andreea Paul (premiu ridicat de Alexandru Agarici)

alexandru agarici

SOCIAL AWARENESS – Ana Covalciuc

Ana Covalciuc

BEST FASHION PHOTOGRAPHER – Oltin Dogaru

oltin dogaru

Îi felicităm cu drag și ne bucurăm că au fost alături de noi, împreună cu prietenii și colaboratorii revistei, sărbătorind această aniversare care ne onorează și ne animă să continuăm pe acest drum!

Partenerii noștri pentru această seară magică au fost: Campari, Sobranie, Kenzo, Schweppes, Kessa, Imperioso, Grace Couture Cakes, Tin Mar Energy. 

Pentru a surprinde măcar un pic din atmosfera de aseară, vezi mai jos o galerie cu imagini surprinse de fotografii noștri (mai multe pe pagina noastră de Facebook: @BeauMondeStyle și pe Instagram – caută hashtag-ul #beaumonde16years)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here