Seara trecută, Beau Monde a sărbătorit alături de invitați de marcă împlinirea a 17 ani de existență pe piața revistelor glossy din România. Și, ca de fiecare dată, s-au decernat Globurile de Cristal. Iată care sunt câștigătorii ediției din 2018!

Stil Feminin – Alice Cavaleru

Este un exemplu demn de urmat în ceea ce privește stilul personal, are o poveste impresionantă de dragoste și o fetiță care fură inimile tuturor. Ne atrage atât prin frumusețea sa răvășitoare, cât și prin outfiturile pe care le poartă zi de zi. Mai spun doar că a absolvit Facultatea de Design, secțiunea de Modă din cadrul Universității Naționale de Artă din București, are un magazin online cu articole pentru copii și ne încurajează să devenim mai conștienți, mai responsabili și mai buni, așa cum scrie chiar pe blogul ei.

Stil Masculin – Dragoș Bucurenci

Proabil este una dintre cele mai puternice voci masculine la ora actuală în România, o voce de la care avem ce învăța, cum ar fi psihologia comunicării sau ce înseamnă cu adevărat a fi activist și ecologist. Dar asta nu este tot. Orice apariție a sa este definiția rafinamentului și a șarmului masculin. Până la urmă, a și predat un curs pentru vestimentația corectă la birou: „La Costum. Stil vestimentar pentru bărbați în afaceri”.

Implicare Socială – Echipa „România, te iubesc” de la PRO TV

Știm că premiul nostru nu se compară cu altele, cum ar fi Premiile de Excelență IAA, dar nu puteam trece peste profesionalismul și consecvența acestei echipe care ne învață, de mai bine de zece ani, să vedem lucrurile bune și rele de lângă noi. Mai mult, trebuie să menționez că 2018 reprezintă și anul în care materialele acestora „trec” sticla, fiind transpuse într-o carte care a fost lansată weekend-ul trecut, la Târgul Gaudeamus.

Best Designer – Georgiana Ciceo/Monom

Anul acesta am decis că a sosit momentul să recompensăm și perfecțiunea din designul de bijuterii, o ramură atât de importantă a modei. Iar decizia nu a fost una ușoară, căci, din fericire, avem cu cine să ne mândrim la această categorie. Totuși, am ales un brand care împletește eleganța cu o rafinare subtilă, geometrică și minimalistă. Piesele sunt create de o arhitectă, membră a echipei ZAIN Design Expressions, și nu doar că poartă amprenta acesteia, ba chiar spun și împart povești.

Best Young Designer – Lin Apparel

O colaborare care ne-a impresionat peste măsură, grație abordării neconvenționale, de impact, a liniilor arhitecturale, minimaliste, și a calității materialelor. Brandul despre care vorbesc are la bază elemente de eleganță și grație feminine, care se contopesc cu note de încredere, atitudine și îndrăzneală. Iar colaborarea aceasta reunește două nume mari din domeniu: Mihaela Glăvan și Alina Pușcaș.

Mulțumim partenerilor noștri: Samsung Electronics România, Campari, Marionnaud, Sobranie, Moritz Eis, Somersby și M Flower Lab.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here