De când cu faimoasa piesă „Blurred Lines” a lui Robin Thicke (lansată în 2013), Emily Ratajkowski, model și actriță în vârstă de 26 de ani, a devenit ultracunoscută.

Extrem de frumoasă și cu un corp fără cusur, Emily Ratajkowski și-a creat o imagine bine ancorată în lumea showbiz-ului, fiind, în același timp, una dintre acele vedete cu apariții cameleonice, de la lookuri naturale și calde la ipostaze extrem de provocatoare.

Britanica a colaborat, pe partea de modelling, cu branduri ca Miu Miu, Marc Jacobs sau Forever 21, a fost votată drept cea mai sexy femeie, în 2013, de către Esquire, a avut roluri în filmele „Gone Girl” și „Entourage”, iar anul acestea o vom vedea în pelicula „In Darkness”, alături de Natalie Dormer.

Tenul său măsliniu și osatura puternică a chipului reprezentă „pânza” perfectă pentru aproape orice stil de machiaj, dar de cele mai multe ori ea preferă clasicul make-up în stil smokey eyes, mai alungit și adesea în tonuri marine strălucitoare – glossy mermaid style –, pentru a-i conferi o intensitate aparte privirii. De obicei își păstrează restul machiajului în tușe minimaliste, neutre, iar părul primește amprente sleek, pentru a pune și mai mult în evidență frumusețea chipului.

Iată care sunt ipostazele care ne-au impresionat pe noi și care sunt produsele de care ai nevoie pentru a-i împrumuta stilul.

Privire de felină

emily ratajkowski privire de felina cat eye

Emily adoră să-și pună în evidență nuanța caldă a ochilor și de cele mai multe ori o face cu ajutorul unui machiaj în stil ochi de pisică. Pentru a-i copia look-ul, ai nevoie de un eyeliner foarte pigmentat, cu vârf ascuțit, pentru o aplicare precisă.

Eyeliner Revlon ColorStay Skinny Liquid Liner

Eyeliner Revlon ColorStay Skinny Liquid Liner

Ten impecabil

Emily Ratajkowski flawless ten impecabil perfectiune

Dacă îți dorești o acoperire fără compromisuri, cu un finish mat, ai nevoie de un fond de ten care camuflează imperfecțiunile și care rezistă timp îndelungat. Preferatul lui Emily are o formulă cu adevărat spectaculoasă!

Fond de ten Charlotte Tilbury Magic Foundation

fond de ten Charlotte Tilbury Magic Foundation

Cosițe romantice

Valentino : Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 Emily Ratajkowski

Pentru un look effortless, care arată bine la orice ocazie, tot ce-ți trebuie e un păr sănătos și strălucitor și o bentiță din satin, cu care să-ți decorezi coada împletită. Asta ne-a învățat Emily! Răsfață-ți și tu cosițele cu ­­­un spray pentru texturare și îndreptare instantă.

Spray Living Proof Instant Texture Mist

spray Living Proof Instant Texture Mist

Mermaid smokey eye

Emily Ratajkowski mermaid smokey eye

Pentru un smokey eye cu personalitate, îți recomandăm un fard cremos într-o nuanță intensă de albastru, îmbogățit cu particule strălucitoare cu care poți să-ți scoți în evidență atât tenul, cât și privirea.

Fard de ochi Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerise în nuanța Cleopatra

fard de ochi Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerise in nuanta cleopatra

FOTO: Getty Images, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here