Léa Seydoux, starul de 29 de ani, are acel șarm specific parizian peste care nu poți trece ușor cu vederea.

Și asta nu doar pentru că a stârnit admirația în numeroase ipostaze de-a lungul timpului, de la cea a asasinului perfect din pelicula „Misiune Imposibilă: Ghost Protocol” și până la cea a adolescentei rebele și provocatoare din reclamele pentru parfumul Candy de la Prada.

Léa este, pe deasupra, foarte simpatică în declarații, afirmând de mai multe ori că a ales actoria pentru a evita orele cumplite petrecute între cei patru pereți ai biroului sau că i-ar plăcea să-și petreacă ziua de naștere alături de Friedrich Nietzsche, Michael Jackson sau Charlie Chaplin.

Din punct de vedere al machiajului, ne surprinde mereu cu look-uri în stilul Old Hollywood: farduri nude discrete, dublate de linii fine de eyeliner negru pe pleoapa superioară, pomeți trandafirii și culori apetisante pe buze – machiaje care îi pun perfect în evidență ochii albaștri. Pentru a-și completa impecabil aparițiile, actrița optează de cele mai multe ori pentru bucle lejere și strălucitoare, cu cărare pe o parte.

Anul viitor o vei putea admira și în postura atemporală de geek femme fatale, în filmul Zoe, unde joacă alături de Ewan McGregor și Rashida Jones.

Iată care sunt ipostazele care ne-au impresionat pe noi și care sunt produsele de care ai nevoie pentru a-i împrumuta stilul.

Semi-smokey

lea seydoux semi smokey eye

Știi genul ăla de cat eye creat sub forma unui smokey – cu fard închis la culoare? Ăsta este preferatul Léei, pentru că-i alungește privirea și e și mai ușor de aplicat (este bine știut că franțuzoaicele nu suportă să petreacă mai mult decât este necesar în fața oglinzii, optând mereu pentru machiaje lejere). Optează pentru maronuri și nuanțe marine de albastru – negru este prea extrem în acest caz.

Paletă farduri de ochi Chanel Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette

Chanel LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE

Au naturel

lea seydoux au naturel natural makeup machiaj natural

Apropo de machiajele lejere de care vorbeam mai devreme, Léa apare și pe covorul roșu cu minimum de makeup pe ten. Vrei să o copiezi? Investește într-un corector bun și renunță, măcar pentru o zi, la fondurile de ten prea grele.

Corector Elizabeth Arden Flawless Finish Maximum Coverage Concealer

Elizabeth Arden Flawless Finish Maximum Coverage Concealer

Dark diva

lea seydoux dark diva purple lisptick ruj inchis

Burgundul sau maronul închis sunt preferatele Léei când vine vorba de rujuri mate, care rezistă un timp îndelungat pe buze. Sunt perfecte în cazul ei pentru că are pielea foarte deschisă la culoare, efectul fiind cu atât mai contrastant și mai seducător.

Ruj de buze Rouge G De Guerlain în nuanța Garance

Rouge G De Guerlain garance

Pomeți sculptați

lea seydoux pometi sculptati contouring

Când vrea să apese pedala accelerației în materie de machiaj elegant, Léa alege un blush luxos, într-o nuanță piersicie cu particule strălucitoare. Pomeții ei sunt pronunțați, dar îmbrăcându-i în fardul de obraz potrivit îi scoate și mai mult în evidență.

Fard de obraz Giorgio Armani Maestro Fusion Blush

Giorgio Armani Maestro Fusion Blush

FOTO: Getty Images, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here