Andi Vasluianu a fost invitatul lui Cătălin Striblea în cadrul seriei de interviuri LIVE pe pagina de Facebook DigiFM, numită cu drag de către echipă: Oameni de colecție.

Actorul a vorbit despre familia sa, despre profesie și copilărie. A povestit cum vede el schimbul de generații, si din perspectiva faptului că aproape a terminat filmările la “Moromeții 2”.

“Eu nu cred în comparațiile astea și nu cred în generații. Nu cred că e ok să compari. Mi-au scris oameni pe pagina de Facebook că suntem la ani lumină de generația asta. Omul ăsta chiar insista, așa că i-am zis <<Domne, în cazul ăsta, copilul tău nu mai are nici o șansă, dacă dumneavoastră sunteți buricul pământului.  E clar că nu pot fi doi, nu? De dumneavoastră nu trece nimeni>>. “

Relaxat si prietenos, Andi Vasluianu a povestit și despre perioada când era student la actorie și Victor Rebengiuc era rectorul facultății.

“L-am adorat pentru că era relaxat, era ca un spectator. Îți dă o libertate, nu te inhibă.”, a spus despre Rebengiuc. Mai mult, despre criticii români Andi spune că nu dă doi bani pe ei, nu îl interesează.

“Nu mai cred în critica din România. Mi se pare că ei doar povestesc, nu mai scriu, nu mai știu să scrie. Cred că sunt doar doi critici care au voce. De multe ori, am mai mare încredere în niște bloggeri care vin și fac de drag chestia asta.”, a mai completat el.

Cătălin Striblea i-a reamintit lui Andi Vasluianu despre cum, acum ceva vreme, a declarat că i-ar plăcea să moară treaz, nu în somn. “Da, mi-ar plăcea să trăiesc experiența asta a morții. Face parte din viață. Eu nu am frică de moarte, singura frică e să nu stau pe capul cuiva, bolnav. Moartea, după părerea mea, e o chestie pe care trebuie să o trăiești. Mi-ar plăcea să fiu conștient de asta, nu să mor în somn.”, a spus el.

Andi a povestit cum, pe vremea când era elev, doar fruntașii clasei erau selectați pentru a juca în spectacolele de teatru ale școlii. Astfel, pentru că nu a avut ocazia, privea cu tristețe spectacolele colegilor săi și își dorea să fie și el pe scenă.

Până să ajungă să fie actor, Andi Vasluianu a lucrat la o brutărie, unde căra sacii cu făină, dar a făcut și pâine, a lucrat la un butic, în tura de noapte, unde a și fost înșelat cu niște cartușe de țigări.

Din cele mai intime dezvaluiri, Andi ne-a povestit ca este foarte apropiat de tatăl său, își spun unul altuia tot, inclusiv vulnerabilitățile. El și-a adus aminte că, în anul 2 de facultate, după un spectacol, au plecat împreună spre casă și tatăl său a tăcut tot drumul. “Mă gândeam că nu i-a plăcut, aveam tot felul de scenarii în cap. În stația de tramvai, mi-a zis <<Nu puteai să faci altceva pe lumea asta>>. Și mi-a fost de ajuns. ”, a povestit el.

Din sentimentele si povestile despre tata am reusit sa aflam exclusiv si in premiera un lucru pe care Andi Vasluianu l-a ținut secret până acum.

“E prima oară când spun asta public, mai am un copil pe drum. O să fie băiat. Prima dată am știut că o să am fată. E minunat să fii părinte, nu credeam că o să fiu în stare de asta, din cauza carierei. E cel mai frumos.”, a spus Andi Vasluianu, cu zâmbetul pe buze.

În încheiere, actorul a vorbit și despre iubire.

“Iubirea e ca o mângâiere. E un calm, o liniște care îți curge prin corp. Dacă nu e liniștea aia, să simți că ești în locul în care trebuie să fii… Dacă e zbucium, nu faci altceva decât să o iei razna.”

Profesional, Andi Vasluianu se afla alaturi de Dragos Bucur in promovare. De ce? Pe data de 17 noiembrie, va avea premiera, în cinematografe, cu filmul “Hawaii”, din a cărui distribuție fac parte amandoi actorii.
Actiunea filmului vorbeste despre un tânăr care primește o moștenire, în valoare de 3 milioane de dolari, de la o rudă din Hawaii. Numai că trebuie să meargă în persoană să își primească banii, lucru foarte puțin posibil pe vremea comunismului. Andi interpretează rolul unui securist, care îi pune bețe în roate tânărului moștenitor, interpretat de Dragoș Bucur. El a recunoscut că nu este mulțumit de prestația sa, crede că a tratat superficial acest rol. Dar mai multe aflati din interviul complet, de mai jos.

Link video: https://we.tl/DxHbmqUb7F

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here