Nu rata ediția de primăvară Beau Monde Style, din 30 martie la toate punctele de difuzare a presei!

Ții în mână o ediție care pentru noi a fost o provocare dintre cele mai plăcute. Îmi doream de mult să dedic o copertă unui cuplu puternic, autentic, neconvențional, iar Lili Sandu și Silviu Țolu au fost în fruntea listei mele scurte deja de ceva vreme. Îi admir pe amândoi, din motive evidente. Lili e cameleonică, frumoasă în cel mai obiectiv și neretușat sens al cuvântului, iar Silviu e… Silviu – un gentleman de modă nouă, cu trup de Adonis, dublat de o sensiblitate rar întâlnită. Îi unește o poveste de dragoste despre care te invit să afli mai multe la pagina 64, cei doi mi-au răspuns curat și direct la toate întrebările. Și nu au fost puține.

Tot a provocare a fost și să descifrăm și sumarizăm noul sezon în materie de stil și frumusețe. Tendințele principale ale primăverii sunt mai curajoase decât de obicei. De la obsesia curentă a modei pentru tot ceea ce înseamnă western (cizme cowboy, cămăși în carouri, franjuri din piele), la outfit-urile retro-sport (admirate la Christopher Kane, Erdem și Fenty Puma), pot înțelege dacă prima ta impresie legat de noile definiții sartoriale e că sunt rezervate doar celor cu multă îndrăzneală și stomac tare. Dar asta nu trebuie să te sperie, sunt mult mai ușor de purtat decât par la prima vedere, și găsești în paginile ce urmează toate sfaturile de care ai nevoie pentru a-ți construi ținute în trend fără prea mult efort. Și ca să echilibrăm un pic lucrurile și să te ajutăm să privești un pic mai relaxat toată această nebunie, ți-am pregătit un material care analizează tendințele detox dintr-un unghi cu totul diferit, eliminând confuzia și exagerările care vin uneori la pachet cu tendințele din domeniu (îl găsești la pagina 52).

Astea sunt doar câteva dintre surprizele pe care ți le-am pregătit în ediția de primăvară, care sperăm să te ajute să navighezi mai ușor perioada de tranziție către vremuri mai bune, la propriu, dar mai ales la figurat.

Spor la citit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here