Nu rata ediția de noiembrie/decembrie Beau Monde Style, din 31 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Noiembrie e cu adevărat luna care ne face cunoștință cu iarna, fără a ne-o impune cu imparțialitate. Nu e festivă (șșș… hai să nu vorbim încă de sărbători, mai vreau o fărâmă din calmul de dinaintea furtunii), dar nici la fel de autumnală ca suratele sale anterioare. Acum e momentul când te înconjori de texturi moi și călduroase, îți încetinești un pic ceasul interior și te răsfeți cu ce vrei tu să te răsfeți. Mă duce cu gândul, dacă e să fiu sinceră, la lux. Dacă vara e pentru achiziții mofturoase și plăcere contra-cronometru, iarna e pentru investiții, retragere într-o crisalidă a confortului personal, orice definiție ar primi el. În ediția asta am ales să ne uităm, cu atenție și măsură, la ”the finer things in life”, la acele lucruri care dau autenticitate unui stil de viață cu adevărat statement. E ceea ce a încercat să ne învețe Ovidiu Buta, al cărui interviu despre modă și stil personal îl găsești la pagina 52, și anume că minimalismul poate și trebuie să fie îmbogățit de tușe discrete, dar personalizate, de maximalism.

Apropo de lux, Mirela Bucovicean, femeia pe care ai admirat-o pe coperta ediției curente, este cel mai în măsură să-ți dea o definiție plină de substanță a acestui termen adesea greșit înțeles. Știe totul despre sass, savoir & style și nu doar pentru că are un business creat în jurul acestor noțiuni, ci și pentru că le trăiește, cu autenticitate și respect, în fiecare zi a vieții sale. Dă la pagina 60 pentru a afla cum a ajuns în vârf și de ce pentru ea podiumul nu are decât un singur loc: locul 1.

Și mai avem o grămadă de surprize ascunse în paginile ce urmează, de la un ghid complet al celor mai bune produse din universul machiajului, la cele mai cool paltoane demne de o investiție (promitem că merită până la ultimul leu), la interviuri la cald cu oameni faini. Enjoy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here