Nu rata ediția de ianuarie/februarie Beau Monde Style, din 19 decembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Am văzut multă nostalgie, multă joacă inocentă și un soi de întoarcere la rădăcini în cele mai recente colecții pentru anul în care ne pregătim să pășim. Trăim vremuri confuze și complicate din punct de vedere politic și social, așa că poate ceea ce au încercat designerii să facă a fost să ne reamintească de acele vremuri când viața era un pic mai simplă, când problemele păreau un pic mai ușor de rezolvat.

Asta ne-am dorit și noi să transmitem prin editorialul de copertă, care ți-o prezintă pe efervescenta Antonia jucându-se cu atitudinea, sinceritatea și curajul unui copil mare. Pentru că ăsta e, poate, cel mai bun mod prin care poți reuși să lași în spate peisajul complicat al unui an plin de evenimente, care mai de care mai contradictorii, pentru a înfrunta cu tenacitate și seninătate ceea ce-ți pregătește următorul. 

Antonia este un exemplu al valorilor pe care ar trebui să le prețuim cel mai mult: e directă, umană, degajată, sinceră și optimistă. Din punctul meu de vedere, Antonia întruchipează încrederea unei generații de a-și face auzită vocea și de a-și construi traseul doar după propriile resorturi intime, fără a-și cere scuze pentru asta. E transparentă, atât în social media, cât și în persoană, și definește feminitatea într-un mod atât de diferit de noțiunea îmbogățită de fals și filtre cu care ne-am obișnuit, încât nu poți să nu o iubești.

Tot în ediția pe care o ții acum în mână, care e prima pe anul 2018, găsești idei de ținute de party, o retrospectivă a ceea ce a însemnat 2017 din punct de vedere artistic, cultural și social, un ghid personalizat de cadouri și tendințele din lumea frumuseții care te vor ajuta să arăți și să te simți de milioane. Dar mai e ceva special la numărul acesta. E de referință pentru mine pentru că sărbătoresc, prin el, primul meu an la cârma Beau Monde. Au fost multe seri petrecute în redacție, multe lacrimi (de râs, de emoție sau de entuziasm), multe degete scufundate în pastă de pix și cantități copioase de cafea date generos pe gât, dar sunt mândră de ceea ce a ieșit și-l aștept cu la fel de multă nerăbdare și pe următorul.

Enjoy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here