Noua ediție Beau Monde Style debordează de bună dispoziție și optimism. Dar nu din ăla gol de conținut, ci de unul care vine din interior, din alegerea conștientă de a trăi după propriile reguli, fără a te lua prea mult în serios. Asta face Ana Morodan, countess extraordinnaire, și era normal, dacă nu așteptat, să o avem drept cover girl. Stilul ei, atât personal, cât mai ales profesional, este unul unic pe piața românească a influencerilor. Nu e adepta rețetelor și soluțiilor prestabilite, marșând cu originalitate pe propriul drum, fără a privi în jurul ei după inspirație străină.

Ne-a plăcut asta la ea, pentru că e un model pe care, într-un fel, și noi încercăm să îl emulăm. Nu vrem ca paginile noastre să-ți ofere ”lecții” de memorat pe dinafară sau ”soluții” în doi, trei, zece pași simpli la probleme mai mult sau mai puțin inventate. Sperăm să-ți fim genul acela de prietenă care nu dădăcește și nu predică, ci doar inspiră, lăsând la latitudinea ta argumentele pe care te interesează să ți le însușești.

Cât despre ce ai de citit și văzut în paginile acestei ediții, nici nu știm cu ce să începem. Poți răsfoi dosarul de călătorii (My Happy Place, la pagina 83), despre solo travel și bucuria de a descoperi case noi departe de casă. Poți să arunci un ochi pe Ghidul nostru special pentru vară, la pagina 43, cu un cocktail lângă și o piscină în față. Poți să zâmbești complice la materialul Mădălinei Ionescu, beauty editor-ul nostru, despre frumusețea născută din fericire, sau poți să-ți pui pe listă costumele de baie preferate analizând paginile cu și despre costume de baie (cu ce le accesorizezi, care sunt trendurile de bifat și cum arăți perfect în orice ai alege să porți).

Hai, spor la citit! Și așteptăm feedback, da? J

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here