Margot Robbie este definiția perfectă a girl next door. A cucerit, încă de la primele apariții în filme, inimile a milioane de fani din întreaga lume.

Chiar dacă în filme i-au fost atribuite roluri dintre cele mai… nebune (trebuie să vedeți Suicide Squad, dacă deja nu ați făcut-o), în viața de zi cu zi Margot are un stil vestimentar simplu, clasic și foarte elegant. Nu greșește niciodată atunci când își alege ținutele pentru covorul roșu și nici nu se sfiește că apeleze la trucuri care par desprinse din secolul trecut.

Iată care sunt secretele frumoasei actrițe din Australia:

Cool și casual – doi termeni pe care trebuie să-i ții minte

Atunci când vorbim despre rochii, chiar și despre cele lungi până în pământ, trucul nu este să le porți numai la evenimente speciale. Asta dacă vrei să o copiezi pe Margot Robbie, faimoasă deja pentru abilitatea de a transforma ținute mai casual de covor roșu, cum sunt cele din imaginile de aici, în rochii numai bune de purtat la o ieșirea în oraș sau la un date. În plus, pot fi asortate în așa fel încât să le porți și într-o zi călduroasă de vară, dar și în cele mai friguroase seri de toamnă.

Pentru un look autentic a la Margot Robbie, combină-le cu pantofi sport cu platformă și nu fugi de detalii precum spate gol, șireturi sau decolteuri adânci.

Completează look-ul cu un pulover sau o geacă vintage din denim și o geantă plic de mărime medie.

Cum alegi ținute elegante precum cele ale actriței

Nu este o timidă și știe cum să se îmbrace pe covorul roșu astfel încât să atragă toate privirile. Așadar, stilul lui Margot Robbie nu este pentru timide. Trebuie să te obișnuiești cu un decolteu foarte adânc, cum sunt cele în V, cu croielile asimetrice, cu crăpăturile adânci în rochii și cu spatele gol. Dacă vrei să îi copiezi stilul de pe covorul roșu pentru o nuntă, un botez sau un eveniment mai elegant pe care îl organizează firma ta, trebuie să îți faci abonament la sală. Astfel de ținute lasă la vedere mult, chiar dacă, contrar așteptărilor, nu sunt deloc vulgare.

Pentru un eveniment de seară, de exemplu, optează pentru o rochie lungă cu multe detalii inedite – panglici, asimetrii sau imprimeuri. Ai grijă însă ca trupul tău să nu se „piardă“ în această abundență de texturi și materiale, mai ales dacă ai un fizic micuț.

Make-up-ul în culori închise va completa perfect această ținută. La fel și o pereche de pantofi în stil clasic și un clutch elegant.

Rochii desprinse parcă din alt secol

Cum va spunem și la debutul acestui material, Margot Robbie nu se sfiește să aleagă ținute desprinse parcă din alt secol. Rochiile acestea, pe care le-ar purta și o prințesă din Anglia la un ceai cu regina, sunt greu de introdus în contextul vieții moderne. Însă Margot se achită cu succes și stil de această sarcină.

Secretul? Completează astfel de rochii înflorate cu bijuterii aurii și accesorii în culori închise – sandale negre cu barete groase din piele, cu toc stiletto, o pereche de ochelari de soare supradimensionați și un rucsac aruncat neglijent peste umăr.

Iar machiajul în culori electrizante te va scoate cu siguranță din anonimat, dacă nu au făcut-o deja rochia și accesoriile.

Îți place stilul lui Margot Robbie? Te-ai îmbrăca așa?

 

Sursă foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu Elefant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here