Relaxată și naturală, actriţa cu alură de felină reprezintă un nou reper al eleganţei confortabile.

Preocupată, mai nou, de proiecte caritabile, precum organizația „Artists for Peace and Justice” în Haiti sau „Conscious Commerce”, din care strânge fonduri cu ajutorul brandurilor de modă, actrița Olivia Wilde, rezidenta din serialul „Dr. House” și Devon Finestra, actriță/model în serialul Vinyl, este un bun exemplu pentru ceea ce înseamnă evoluție în materie de stil personal.

După o serie de apariții neinspirate în anii anteriori, în care miza pe piese aurii din cap până-n picioare sau pe un stil mult prea încărcat, acum Olivia se distinge prin ținute curate, aproape minimaliste. În timpul liber nu se desparte de sacourile Helmut Lang, de bocancii Acne și de bijuteriile Jen Meyer, dar pe covorul roșu are îndrăzneala de a jongla cu toate stilurile.

Pentru aparițiile de pe covorul roșu, actrița mizează pe ținute clasice: rochii de o eleganță atemporală, pantaloni palazzo, nelipsiți din garderoba oricărei fashioniste indiferent de sezon, pe care-i combină, într-o manieră rafinată, cu cămași clasice albe. Pentru un plus de strălucire, actrița preferă bijuteriile minimaliste și gențile împodobite. I-am urmărit cu mult interes și stilul vestimentar pe care l-a adoptat în perioada când aștepta un copil, impresionându-ne cu detalii elegante și combinații cu mult bun gust.

 

FOTO: Getty Images, Splashnews, Instagram – @oliviawilde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here