Ok, știm că e încă august, dar editorii de modă își cumpără mereu paltoanele imediat ce intră în magazine noile colecții – și ar fi cazul să le urmăm exemplul. Cuvântul ”palton” a fost căutat pe Google de 120% mai mult de la începutul lui iulie și, deși avertizările de caniculă nu par să se oprească, e bine să te prindă toamna pregătită. Iată care sunt cele care ne-au făcut nouă cu ochiul.

High shine

De la geci parka la jachete tip aviator, pregătește-te să vezi mult vinyl toamna asta. Poartă-l cu piese elegante, pentru a-i da un vibe modern și proaspăt acestui model clasic anilor optzeci.

street style paltoane vinil

palton monki

Palton Monki, 251 lei

Șah mat

Unul din marile noastre regrete este că anul trecut am ratat paltonul acela în carouri, oversized, de la Mango (s-a vândut instant), așa că sezonul acesta investim devreme. Poartă-l cu o fustă din piele lucioasă și o bluză cu volane asimetrice.

paltoane sah mat street style

palton zara

Palton Zara, 349,90 lei

Utilitate urbană

Poartă această parka cu cercei cu franjuri (foarte cool toamna asta) și pantaloni de piele – e un update pe care toată lumea se va grăbi să-l copieze.

paltoane street style parka

palton mango

Palton Mango, 449,90 lei

Mellow yellow

Cumpără-l acum, poartă-l pentru totdeauna. Acest palton clasic, la două rânduri de nasturi, se va potrivi oricărei ținute: de birou, pentru sesiuni prelungite de shopping, cocktailuri cu fetele, un city break la Barcelona… orice!

paltoane street style yellow

palton zara mellow yellow

Palton Zara, 749,90 lei

Earn your stripes

Imprimeul tău preferat pe silueta preferată – acest trenci care se leagă în talie arată mult mai prețios și mai scump decât prețul de pe etichetă. Potrivește-l cu rochii colorate pentru punctaj maxim la capitolul styling.

paltoane street style stripes

palton mango dungi

Trenci Mango, 249,90 lei

The only way is faux

Dacă-ți petreci iarna dorindu-ți să poți să ieși din casă înfofolită în plapumă sau pătură, acest palton scurt din blană artificială este cea mai apropiată opțiune pentru tine. Asigură-te, însă, că nu plouă înainte de a ieși din casă.

street style paltoane blana artificiala

palton topshop

Palton Topshop, 751 lei

Red red wine

Paltoanele de un roșu aprins sunt itemurile cheie ale acestui sezon, iar la prețul acesta, îți garantăm că paltonul H&M pe care-l vezi mai jos nu va rezista mult în magazine.

paltoane street style rosu

palton H&M

Palton H&M, 499 lei

FOTO: Imaxtree, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here