Nunta are nevoie de o planificare în cele mai mici detalii, iar una dintre deciziile cele mai importante în acest sens constă în achiziționarea rochiei de mireasă.

Cum femeile sunt destul de pretențioase, mai ales în această perioadă delicată, în care au nevoie ca totul să fie perfect, misiunea de a găsi o rochie de mireasă care să răspundă tuturor cerințelor se dovedește a fi una destul de dificilă.

Pentru a facilita alegerea vestimentației potrivite pentru nuntă, Vera Sposa recomandă consultarea următorului ghid:

  • Gândește-te la modelul pe care ți l-ai dori!

Multe femei au deja în minte întipărită o imagine a rochiei ideale, încă din copilărie. Dacă tu nu faci parte din această categorie, te poți inspira ușor din modelele postate pe rețelele de socializare sau poți căuta online magazine care pun la dispoziție rochii de mireasă.

În felul acesta, îți vei putea face o idee asupra a ceea ce îți dorești, indiferent că este vorba despre o rochie simplă cu dantelă, una tip sirenă sau de o impresionantă rochie tip prințesă.

  • Fii deschisă!

Ține cont de recomandările consultantului de specialitate, precum și de sfaturile pe care le oferă prietenele tale care te însoțesc la cumpărături.

În cazul în care consideri că sfaturile celor din urmă îți abat atenția de la ceea ce îți dorești, recomandă-le să probeze și ele rochii de ocazie – majoritatea magazinelor de rochii de mireasă au în portofoliul de produse și rochii de seară.

Nu uita, este bine să fii deschisă și să probezi mai multe modele de rochii. Oprește-te doar la acel model care te face să te simți frumoasă și unică!

  • Nu uita de accesorii!

Fie că ți-a atras atenția delicatețea unei rochii de mireasă simple sau te-au cucerit detaliile exclusiviste ale unei rochii de mireasă deosebite stil sirenă, nu ar trebui să uiți de accesorii. Acestea trebuie să completeze perfect ținuta aleasă, să-i evidențieze eleganța și să îți garanteze o apariție de neuitat.

De exemplu, atunci când alegi bijuteriile va trebui să ții cont de materialele din care sunt create – anumite metale arată mai bine cu anumite culori de rochii de mireasă. În cazul rochiilor de un alb pur se potrivesc bijuteriile din argint sau din platină, iar rochiilor cu aplicații sau reflexii, li se potrivesc cele din aur, alb sau galben, simple și elegante.

  • Alege dimensiunea corectă!

De regulă, rochiile de mireasă sunt cu două sau trei mărimi mai mari decât în cazul hainelor obișnuite, așadar nu te lăsa influențată de ceea ce scrie pe etichetă, ci concentrează-te, mai degrabă, pe felul în care modelele probate îți evidențiază formele feminine ale corpului.

De asemenea, achiziționează rochia de mireasă cu aproximativ 6 luni înaintea marelui eveniment astfel încât să poată fi făcute retușurile și ajustările, dacă este cazul.

Cele mai apreciate modele de rochii de mireasă în anul 2019

Foarte exigente, toate femeile își doresc să aibă o apariție impecabilă în ziua nunții lor. Tocmai din acest motiv, contează foarte mult ca rochia pentru care optează să fie în concordanță cu stilul și personalitatea lor, precum și cu ultimele tendințe în modă.

Iată 3 modele de rochii de mireasă în trend anul acesta:

  • Rochia de mireasă cu trenă detașabilă

Versatilă, această rochie reprezintă o alternativă care se poate potrivi de minune cu mai multe decoruri. Așadar, fie că îți organizezi nunta într-un restaurant elegant, fie că ai optat pentru o locație mai puțin formală, rochia de mireasă cu trenă detașabilă poate fi o alegere excelentă, care îți va asigura atât o apariție memorabilă, cât și confortul necesar.

  • Rochia de mireasă tip sirenă

Frumusețea și feminitatea ta poate fi pusă în valoare cu ajutorul unei rochii de mireasă tip sirenă, care urmărește fidel liniile corpului. Aceasta poate fi o alegere ideală dacă ai o siluetă de tip clepsidră, accentuând frumusețea formelor tale și oferindu-ți mai multă încredere în propriile puteri.

  • Rochia de mireasă simplă

Fie că este vorba de un model Empire, sau de unul stil A, o rochie de mireasă simplă va fi mereu potrivită. Însă, pentru ca imaginea finală să fie perfectă, este deosebit de important ca modelul ales să fie creat din materiale de înaltă calitate, iar accesoriile să fie prețioase.

Vera Sposa îți garantează o apariție rafinată în ziua nunții

Vera Sposa te așteaptă cu o selecție de rochii de mireasă rafinate și elegante, semnate de case de modă prestigioase. Materialele de calitate premium, croiurile impecabile și liniile ireproșabile se remarcă la toate modelele din portofoliu, iar detaliile splendide, alături de accesoriile prețioase, te vor cuceri cu siguranță.

Programează-ți o vizită în showroom-ul din București și găsește rochia care să-ți garanteze o apariție rafinată în ziua cea mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here