Gențile din piele naturală sunt accesorii care nu trebuie să lipsească din viața unei femei moderne, care apreciază lucrurile frumoase și practice. Calitatea acestora poate face cu adevărat diferența între ținutele banale și cele spectaculoase, pielea având un aspect deosebit, stilat și luxos, potrivit unui număr mare de stiluri vestimentare.

Principalele motive pentru care să alegi gențile din piele naturală

Chiar dacă pe piață se găsește un număr mare de genți din piele ecologică, tot cele din piele naturală rămân în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Acest lucru se datorează:

 • Durabilității – o geantă din piele va arăta impecabil chiar și după ani de utilizare, în special dacă este îngrijită în mod corespunzător;
 • Aspectului deosebit – gențile din piele se mândresc cu un luciu natural aparte și un look stilat, oferind prestanță și putere purtătoarei;
 • Versatilității – pielea, datorită designului său deosebit, face ca geanta să poată fi integrată cu ușurință într-un număr mare de ținute vestimentare, indiferent de stil;
 • Rezistenței – o geantă din piele naturală va rezista mult mai mult decât una din piele ecologică, meritându-și pe deplin banii;
 • Varietății – prelucrarea pielii este un hobby des întâlnit, iar numărul artiștilor care crează genți din piele unice este destul de mare – astfel, femeile au la dispoziție o gamă largă de modele deosebite atât din punct de vedere al formei, cât și al detaliilor.

Întreținerea unei genți din piele

Frumusețea pielii este delicată și trebuie îngrijită în mod corespunzător. Astfel, deținătoarele unor genți din piele naturală trebuie să știe că:

 • În curățarea genții se vor folosi loțiuni speciale. Acestea se găsesc în comerț și, pe lângă rolul de menținere a luciului și calității, protejează materialul de factorii externi nocivi, cum ar fi vântul, ploaia, umezeala sau praful.
 • Curățarea va fi mereu efectuată cu ajutorul unei cârpe foarte moi, a unei pânze fine sau chiar a pielii de căprioară deoarece materialele dure pot zgâria pielea.
 • În cazul în care există pete greu de îndepărtat, se va apela la o curățătorie profesională, specializată în domeniu. Spre deosebire de clasicele curățătorii, cele profesionale nu utilizează substanțe chimice și au grijă astfel să nu usuce pielea.
 • Umezeala este dăunătoare. În cazul în care geanta s-a udat, este recomandat să se lase să se usuce la temperatura camerei, niciodată altfel.
 • Este interzisă pulverizarea parfumului sau a fixativului pe suprafața genții din piele naturală deoarece acestea o vor deteriora foarte tare.
 • Este de evitat apropierea genții de obiecte care ar putea să o zgârie sau să o ardă.

Tipuri de genți din piele pe care o femeie trebuie să le aibă

Există o gamă largă de genți piele, de diferite forme, mărimi și culori. Dintre cele de nelipsit din colecția unei femei, se pot menționa:

 • Gențile din piele clasice – au dimensiuni medii, se pot asorta cu orice tip de ținută și sunt comode, putând fi purtate și pe umăr;
 • Gențile din piele practice – sunt de mare ajutor în viața de zi cu zi, fiind practice și încăpătoare;
 • Gențile din piele office – sunt mai rigide, emanând profesionalism și seriozitate într-o ținută office;
 • Gențile plic – sunt cele ce completează o ținută sofisticată, permițând păstrarea obiectelor esențiale precum rujul, cheile sau telefonul mobil.

Zevo – dinamism, originalitate și inovație în lumea genților din piele

Brandul românesc Zevo a fost creat special pentru a oferi produse de calitate, la cele mai bune prețuri, pentru femeile moderne, tinere și elegante. Portofoliul de produse al companiei cuprinde nenumărate poșete din piele, rucsacuri și portofele la modă, accentul fiind pus atât pe utilitate, cât și pe design.

Materialele de calitate superioară, accesoriile alese cu cea mai mare grijă, liniile simple și elegante, culorile frumoase și detaliile deosebite se împletesc în cele mai spectaculoase genți, menite să pună în evidență personalitatea celei care le poartă.

Zevo, unul dintre cele mai mari magazine de genți din piele din București, se mândrește cu atât cu varietatea de modele și culori, cât și cu originalitatea produselor pe care le oferă. Calitatea se simte de la prima atingere și se transformă într-o dragoste ce va dura toată viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here