Colecția de pijamale create de brandul românesc Sofiaman pentru iarna aceasta este dominată de un ton festiv, propunând piese în culori și imprimeuri coordonate, pentru întreaga familie.

Pijamalele Sofiaman din colecția de final de an sunt ideale pentru momentele împreună. Clipele relaxate de acasă prind mai mult farmec grație „ținutelor” cu detalii amuzante. Bluzele și pantalonii din bumbac poartă tonuri de Sărbătoare, iar dungile și desenele cu reni devin motivul grafic favorit, indiferent de vârstă.

Colecția de iarnă nu aduce doar piese ideale pentru diminețile lungi acasă, ci și idei pentru cadouri magnifice. De exemplu, seturile pentru femei, ce urmează o temă Orientală, sunt alegerea potrivită pentru pasionatele de călătorii. Inspirate de arhitectura orașului Marrakesh, pijamalele sunt imprimate în nuanțele mozaicurilor marocane, înfrumusețate cu detalii florale discrete. Din paleta cromatică nu lipsesc, astfel, tonurile de galben intens, bleumarin și rosu stins.

Carourile minimaliste și blocurile de culoare, prezente în propunerile pentru sezonul rece, sunt o opțiune clasică pentru orice familie ce apreciază confortul. Mai mult, cei mici se pot bucura de lejeritatea compleurilor 100% din bumbac în vacanța de Crăciun, purtând pijamale desenate pe măsura imaginației lor.

Noile modele sunt disponibile în magazinele Sofiaman din toată țara, dar și online, pe www.magazinsofiaman.ro.

Foto: PR

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here