My God! Denim! Exact așa se numește noua colecție capsulă pe care Ovidiu Mureșanu o lansează sub eticheta The Stories of O., o colecție inspirată de spiritul anilor 90, ce readuce denimul în prim-plan. Pentru prima dată, The Stories of O. vine cu modele de cămăși, fabricate din denim, cu modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

La acestea se adaugă și un tricou cu aspect de denim, fabricat și el, la fel ca și cămășile, din bumbac organic. Toate piesele colecției capsulă au imprimate pe ele mesajul O. My God! în caligrafia specifică și ușor recognoscibilă a brandului The Stories of O. Astfel, noua colecție capsulă continua povestea tricourilor cu jocuri de cuvinte plasate in jurul literei O., începută în urmă cu patru ani.

„Asa cum v-am obisnuit, aceasta colectie capsula este realizata din cele mai bune materiale – am ales un bumbac organic, pentru că suntem întotdeauna atenți și la sursa de proveniență a materialelor. De data aceasta am vrut să imprimăm textul O. My God! nu doar pe tricouri, ci am ales și cămășile din denim pentru a transmite acest mesaj. Așa că vă invit să purtați camașa din denim O. My God! ca pe o exclamație de bucurie! O poți combina cu jeans conici, cu pantaloni din stofă, gri sau maro (în cazul domnilor), sau o poți purta cu jeans cu talie înaltă, peste un tricou alb, sau peste o rochie ușoară, pe plajă (în cazul doamnelor). Oricând vrei sa te simți excepțional, la party-ul cu muzică din anii 90, la birou sau în vacanță, cămașa O. My God! Denim! e fix ce ai nevoie.

Colecția capsulă O. My God! Denim! este disponibilă, incepand de astazi, pentru comenzi online, pe shopul online al lui O. – TheStoriesofO.ro dar si pe Molecule-F.

Toate piesele colecției sunt manufacturate din bumbac organic și sunt disponibile în măsuri de la S la XL. Tricoul O. My God! Denim este unisex, în timp ce cămășile sunt disponibile în variante pentru femei și pentru bărbați. Prețul unei cămăși este 330 de lei, în timp ce tricoul se găsește la prețul de 180 de lei.

Fotografiile pentru promovarea colecției au fost realizate de Bogdan Blenche, în deșertul Wadi Rum, din Iordania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here