Rebel Wilson e o adevărată fashion boss. Dacă nu știai, pe lângă faptul că face un rol mai mult decât exemplar în franciza Pitch Perfect, e și designer de modă. S-a parteneriat cu Dia & Co și a lansat linia plus-size Rebel x Angels.

rebel wilson dia & co

Într-un interviu acordat celor de la seventeen.com, Rebel a spus că și-a dorit ca această linie să fie cu adevărat inclusivă și potrivită tuturor formelor plus-size. ”Întotdeauna mi-a fost foarte greu să găsesc haine mărimea mea. Acum nu prea mai pot să merg foarte mult în mall-uri, dar când eram adolescentă și mergeam cu mama era întotdeauna o experiență profund neplăcută. Dacă ești plus-size, nu ai foarte multe alegeri la dispoziție, mai ales că, de foarte multe ori nu știi ce o să-ți vină bine. Deci pentru mine shopping-ul nu a fost niciodată o experiență frumoasă sau plăcută.”

Lucrurile însă sunt pe cale să se schimbe, grație colaborării sale cu Dia & Co. ”Am făcut chestia asta pentru că mi-am dorit să împărtășesc cu toată lumea trucurile pe care le-am învățat despre cum să te simți frumoasă, trendy și încrezătoare în hainele pe care alegi să le porți. Piața plus-size este foarte săracă și știu că sunt femei care caută genul de haine pe care le port eu tot timpul”, explică actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here