Rebel Wilson e o adevărată fashion boss. Dacă nu știai, pe lângă faptul că face un rol mai mult decât exemplar în franciza Pitch Perfect, e și designer de modă. S-a parteneriat cu Dia & Co și a lansat linia plus-size Rebel x Angels.

rebel wilson dia & co

Într-un interviu acordat celor de la seventeen.com, Rebel a spus că și-a dorit ca această linie să fie cu adevărat inclusivă și potrivită tuturor formelor plus-size. ”Întotdeauna mi-a fost foarte greu să găsesc haine mărimea mea. Acum nu prea mai pot să merg foarte mult în mall-uri, dar când eram adolescentă și mergeam cu mama era întotdeauna o experiență profund neplăcută. Dacă ești plus-size, nu ai foarte multe alegeri la dispoziție, mai ales că, de foarte multe ori nu știi ce o să-ți vină bine. Deci pentru mine shopping-ul nu a fost niciodată o experiență frumoasă sau plăcută.”

Lucrurile însă sunt pe cale să se schimbe, grație colaborării sale cu Dia & Co. ”Am făcut chestia asta pentru că mi-am dorit să împărtășesc cu toată lumea trucurile pe care le-am învățat despre cum să te simți frumoasă, trendy și încrezătoare în hainele pe care alegi să le porți. Piața plus-size este foarte săracă și știu că sunt femei care caută genul de haine pe care le port eu tot timpul”, explică actrița.

FOTO: Getty Images, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here