Ceasul multisport cu GPS aduce display-uri mai mari, performanțe inovative, o durată de viață a bateriei crescută, precum și primul model solar Garmin 

Garmin International anunță disponibilitatea seriei fēnix® 6 pe piața din România. Creată pentru aventură, colecția de ceasuri multisport cu GPS include funcția Power Manager, pentru o durată crescută de viață a bateriei, PacePro, ce permite alergătorilor să compenseze variațiile de elevație, și introduce cel mai mare display rotund de la Garmin. În plus, versiunea de top Fenix 6X Pro Solar include noua tehnologie solară incorporată.

“Ne bucurăm să introducem tehnologia de încărcare solară pentru noile ceasuri fēnix® 6X Pro Solar, oferindu-le astfel utilizatorilor toate caracteristicile pe care și le doreau. Această serie redefinește așteptările, datorită tehnologiei, dar și elementelor de design, create pentru orice tip de aventură.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova

fēnix 6X Pro Solar

Fiind primul ceas Garmin care oferă opțiunea de încărcare solară, fēnix 6X Pro Solar este dotat cu Power Glass™, o lentilă transparentă ce se încarcă de la lumină și folosește energia soarelui pentru a crește durata de viață a bateriei. Datorită acestei capabilități, utilizatorii se vor bucura de mai mult timp pentru activități, alături de programe de antrenament, hartă color, streaming audio și multe altele. Modelele fēnix 6X și 6X Pro Solar au un design sofisticat, cu un display de 1.4”, vizibil în lumina soarelui, cu 36% mai mare decât la seria anterioară. Performanța bateriei în modul smartwatch este de 21 de zile, la care se adaugă 3 zile atunci când sunt folosite capabilitățile solare.

fēnix 6 Series – Pro & Sapphire

Modelele fēnix 6 și fēnix 6X au fost create astfel încât să fie și mai confortabile la încheietură, oferind totodată display-uri mai mari, de 1.3″, respectiv 1.4″. În plus, au fost introduse noi culori pentru brățările cu sistem QuickFit din nylon și silicon. Ediția Sapphire adaugă durabilitatea ecranului rezistent la zgârieturi, dar și alte materiale ultra performante.

Seria fēnix 6 introduce PacePro, ce ajută alergătorii să-și mențină strategia de alergare, oferindu-le ghidaje personalizate de-a lungul unei curse. Ei își pot crea planuri direct din ceas sau înainte de antrenament, folosind Garmin Connect™ sau Garmin Connect Mobile. În timpul alergării sunt disponibili diverși indicatori de moment, precum și statistici legate de target-ul setat.

Seria include hărți topografice (harta Topo Europe preinstalată) pentru aventuri în aer liber, hărți de ski pentru peste 2000 de resorturi din întreaga lume (în România sunt disponibile hărți pentru Azuga, Poiana Brașov, Ski Resort Transalpina și Straja), precum și 41.000 de terenuri de golf. Device-ul poate stoca până la 2.000 de melodii, sincronizate prin diferite platforme de streaming audio.

Noul Power Manager poate fi personalizat pentru a controla setări și senzori care au impact asupra duratei de viața a bateriei. Ceasurile oferă numeroase profiluri de activitate și senzor VO2 max, cu estimate și status de antrenament ajustate în funcție de căldură și altitudine.

Toate modelele includ senzorul de puls, monitorizarea nivelului de stres, măsurarea pulsului subacvatic și Pulse Ox4 ce susține o monitorizare avansată a somnului și aclimatizarea la altitudine. În plus, funcția inovatoare Body Battery™ permite vizualizarea nivelului de energie a corpului în orice moment, fiind ideală pentru programarea antrenamentelor sau perioadelor de repaos sau somn. Funcția folosește și interpretează informații legate de stres, variabilitatea pulsului, somn și activitate și demonstrează impactul pe care-l au zilele anterioare asupra stării generale.

Cu ajutorul seriei fēnix 6 utilizatorii sunt mereu conectați datorită alertelor la încheietură, pentru apeluri, mesaje și emailuri. Toate modelele includ funcția Garmin Pay™.

În România, seria fēnix® 6  este disponibilă la partenerii autorizați, cu prețuri începând de la 2.817 lei. 

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here