Cea mai cool geantă a verii nu e din piele – de fapt, nu e din niciun material – și în mod clar n-o să te coste cât salariul pe o lună. Am stat de vorbă cu Jasmin Larian, fondatoare Cult Gaia, despre motivele care fac ca geanta ei să fie atât de dorită (e sold out peste tot!).

Cult Gaia a început cu bentițe florale și genți inspirate din moda festivalului Coachella. Ce te-a făcut să schimbi macazul și să introduci publicului geanta Ark?

ADN-ul brandului nostru a fost construit în jurul dorinței de a crea piese care sunt unice și excepționale. Geanta e o extensie a acestui lucru – artă purtabilă, dar subtilă, nu-ți sare neapărat în ochi.

cult gaia opener 2

Geanta Ark originală e făcută din bambus. Ce te-a făcut să alegi acest material?

Bambusul e o resursă regenerabilă, așa că e excepțional de eco și prietenos cu mediul. Cred, de asemenea, că elementele naturale și imperfecte ale bambusului fac ca fiecare piesă să fie unică și specială.

Vor mai fi și alte produse sau accesorii în colecția ta făcute din același material?

Vom gravita întotdeauna în jurul materialelor naturale sau vom încerca să copiem natura. Designul genților noastre Ark din acrilic, de exemplu, au fost inspirate de pietrele semi-prețioase și marmură.

Pentru că e vară, spune-ne cu ce ar trebui să ne îmbrăcăm pentru a purta geanta Ark.

Geanta merge cu aproape orice. Îmi place și când e purtată cu o pereche de jeanși și un tricou alb, simplu, dar și când e accesorizată cu o rochie neagră, de seară.

FOTO: Instagram – @cultgaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here