Nu o spun doar femeile, ci și studiile: achiziționarea unei genți aduce zâmbetul pe buze mult mai repede decât cumpărarea oricărui alt accesoriu.

De aceea, achiziționarea unei genți de damă reprezintă de fiecare dată un motiv de bucurie, iar dacă aceasta este rezistentă, confortabilă și frumoasă, atunci zâmbetul nu va dispărea prea curând de pe chipul cumpărătoarei.

Pentru ca o geantă să fie o investiție bună este necesar să fie creată din materiale de calitate. În acest sens se remarcă gențile din piele, materialul fiind apreciat pentru ușurința cu care poate fi prelucrat, pentru rezistența și durabilitatea sa, pentru modul facil în care se poate întreține și, desigur, pentru aspectul deosebit, care oferă prestanță oricărei ținute vestimentare.

Ce poșete damă sunt la modă anul acesta?

Una dintre întrebările principale pe care orice femeie și-o va pune atunci când caută o geantă face referire la tendințele în modă. Desigur, acestea sunt importante, însă, chiar și-așa, specialiștii recomandă orientarea către modelele care promit să dureze și peste ani, care să se preteze mai multor stiluri vestimentare și care să se potrivească perfect personalității celei care le poartă.

În timp ce tendințele sunt caracteristice unui singur sezon, gențile de calitate sunt confecționate astfel încât să treacă testul timpului. Colecțiile Zevo sunt actualizate constant cu noi modele, care respectă liniile și formele actuale. Din punct de vedere cromatic, acestea cuprind nuanțe felurite, care se pot asorta ușor cu articolele vestimentare existente în garderoba unei femei.

În portofoliul de produse Zevo Bags se găsesc genți de damă la modă în anul 2019, cum ar fi cele cu print animal, cele aurii și argintii, gențile de dimensiuni mari și cele accesorizate cu blană etc. De asemenea, sunt disponibile și modele clasice, mereu apreciate pentru simplitatea și eleganța lor, cum sunt renumitele genți de damă Mina și Bella.

Alegerea unei genți din piele

Când vine vorba despre alegerea unei genți, pentru utilizarea personală sau pentru a fi dăruită, clienții se pot regăsi într-un impas.

  • Alege geanta de damă în funcție de preferințe!

Desigur, fashionistele vor fi parțial de acord cu această afirmație, ele mizând mai mult pe tendințe decât pe potrivire. Dar între geanta aleasă și purtătoare trebuie să existe atracție, astfel că nici ele nu vor spune nu unui model care confirmă că există dragoste la prima vedere.

  • Optează pentru un model care să fie în trend!

Tendințele sunt ghidate anual de către marii creatori ai caselor de modă și au rolul lor important în influențarea alegerii. De la an la an, acestea nu sunt gândite pentru a rezista doar un sezon, ci mai degrabă vizează să reziste în timp. Oricum, este important să nu se opteze pentru modele care par a avea un timp scurt de glorie, ci pentru cele care pot fi cu succes purtate și în următorii ani, fără a pica din tendințe.

  • Asigură-te că alegi o geantă dintr-un material durabil!

Durabilitatea modelelor se referă la calitatea și funcționalitatea asigurate, dar și la durata de viață. Cele mai populare modele de genți sunt confecționate din piele în combinație cu materiale auxiliare – inserții de materiale textile, fermoare, capse și alte accesorii de finisaje – de calitate ridicată. Așadar, pielea este cea recomandată atunci când este vorba de calitate și, întreținută corect, poate dura o viață.

  • Acordă atenție culorilor și dimensiunilor!

Cele două criterii, culorile și dimensiunile, sunt influențate de preferințele personale, însă pot ridica și ele câteva semne de întrebare. De regulă, este preferabil ca pentru purtarea zilnică să fie selectată o geantă din culorile neutre, nonculori, culorile metalice, orice nuanță de bej, maro, gri, întrucât acestea funcționează cu majoritatea nuanțelor care predomină într-o garderobă.

Zevo – genți de damă din piele naturală, într-o gamă variată de culori

Magazinul online Zevo a luat naștere din pură pasiune și din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile clientelor. Mai detaliat, Zevo înseamnă: Zâmbet pe buze, Energie, Valoare și Optimism – cuvinte care se reflectă pe deplin în modelele de genți de damă oferite.

Pe zevo.ro se găsesc nenumărate modele de genți damă din piele naturală, create cu dragoste astfel încât cele care le vor purta să se simtă frumoase și elegante. Pielea naturală aduce prestanță oricărei ținute însă nu materialul este punctul forte Zevo, ci modul în care acesta este manevrat astfel încât să rezulte în modele impresionante, de o simplitate și o eleganță aparte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here