De multe ori când îți dorești să cumperi un costum, descoperi că nu este prea ușor acest lucru. Umbli prin magazine și constați că ești copleșit de gama variată a articolelor vestimentare de acest fel. Când te hotărăști ce model să alegi poți avea surpriza că acesta nu se așează chiar bine pe conformația corpului tău, deși ai ales mărimea care trebuia. Soluția este să-ți faci un costum la comandă, sau să modifici costumul pe care tocmai l-ai cumpărat.

Cum trebuie să fie un costum pentru bărbați?

Dacă îți dorești un costum de culoare neagră, poți opta pe varianta unui costum tuxedo, la care reverul are o croială deosebită, poate fi satinat sau din catifea. Este foarte important să ții cont de evenimentul pentru care vrei să folosești acel costum. De exemplu, sunt evenimente la care ținuta formală este obligatorie și atunci trebuie să fii îmbrăcat ,,la patru aceˮ.

Iată câteva soluții salvatoare pentru a fi elegant și cei din jur să observe clar acest lucru:

  • Nu alege un sacou cu umerii prea largi pentru că așa vei arăta mai mare. Costumul va crea senzația că este prea mare pentru corpul tău.
  • Lungimea mânecii sacoului nu trebuie să fie exagerată, astfel încât ea să ajungă în mijlocul palmei. De sub ea trebuie să se vadă puțin manșeta de la cămașă. Dacă se vede prea mult manșeta de la cămașă atunci mâneca sacoului este prea scurtă. Dacă nu se vede deloc manșeta de la cămașă, e clar că sacoul are mânecile prea lungi.
  • Contează culoarea cravatei când e vorba de stil! Cravata neagră este mai puțin formală decât cravata albă. Cea neagră este potrivită pentru orice eveniment sau ocazie.
  • Pentru a fi în trend poți alege una din următoarele variante: un costum imprimat, un costum în carouri, un costum de tip Slim-Fit, un costum clasic puțin cambrat, un smoching elegant sau un costum tuxedo.

Specialiștii spun că oamenii au în general corpul asimetric. Este greu să găsești un costum care să-ți vină perfect. Dar nu dispera! Poți lua un costum de gata și cu ajutorul unui croitor priceput, îl poți ajusta la dimensiunile unice ale corpului tău.

Costumul de mire potrivit pentru nunta ta

Dacă nu știi de unde să cumperi un costum de mire elegant, de lux, de calitate excepțională, știm noi un loc unde produsele sunt extraordinare și au diferite categorii de preț. Îți recomandăm costumele Filip Cezar. Acestea sunt într-o gamă diversificată de modele, ce variază de la cele clasice până la cele în trend.

Brandul Filip Cezar vine cu o mare varietate de soluții pentru bărbații care vor să arate bine îmbrăcați la diferite evenimente importante din viața lor.  Aici pot găsi costume de mire dar și costume pentru oameni de afaceri. Sunt pantaloni, veste, cămăși și accesorii care pot satisface și gusturile celor mai exigenți clienți.

Pentru nunta lor, bărbații pot opta pentru un costum tuxedo, sau o ținută clasică de tip smoching. Pot alege unul din modelele de lux, un costum mire la comandă de la Filip Cezar, care să-i facă să se simtă incredibil de eleganți și atrăgători. Poți face comanda online și astfel nu mai trebuie să aștepți sau să faci programare. Plata se face prin transfer bancar, sau la livrarea coletului. Dacă prețul comenzii este mai mare de 500 lei, livrarea ei este gratuită.

Alege costumele Filip Cezar, nu ezita! Bărbații care au făcut această alegere au fost foarte mulțumiți de calitatea costumelor, fiind excelentă. Ei nu se așteptau să fie atât de impresionați de calitatea materialelor, de design-ul modelelor, de modul impecabil în care sunt lucrate.

La Filip Cezar îți poți face și un costum la comandă, în tendințele anului 2018

În acest caz nu mai poți comanda online, trebuie să treci pe la magazin pentru a da comanda chiar tu însuți. Cu siguranță știi că un costum la comandă necesită realizarea unui tipar unic, pe hârtie, care va avea măsurile tale și va fi potrivit doar pentru tine. Vei fi uimit cât de amabil este personalul de la Filip Cezar, cât de atenți sunt cu clienții lor și ce haine deosebite fac pentru aceștia.

Cât costă un costum la comandă?

Este posibil să fie mai scump decât un costum gata făcut. Costul unui costum la comandă implică munca unui personal calificat și  talentul unor croitori cu experiență. Despre aceștia se poate spune că sunt adevărați artiști ținând cont de lucrurile de calitate care sunt create de mâinile lor. În plus, ai avantajul de a alege chiar tu materialul pentru costum și eventual de a personaliza costumul după gustul și conformația ta, pentru ca în final să fie exact așa cum ți-ai dorit.

Sunt câteva etape de parcurs: se stabilește modelul (pentru costum, cămașă, vestă, pantaloni, accesorii), se fac măsurători, mai multe probe în zile diferite și o ultimă probă când costumul este în stadiul final.

Costumul de mire trebuie să fie spectaculos pentru acest eveniment important din viața ta – nunta. Cel mai bine este să-ți faci un costum la comandă care să fie perfect ajustat pe tine și să fie și în tendințele modei din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here