Alegerea rochiei de mireasă este un moment extrem de important în organizarea unei nunți. De cele mai multe ori, viitoarele mirese se simt copleșite în fața unei astfel de decizii. Deși magazinele cu rochii de mireasă oferă o varietate impresionantă de modele, rochia aleasă în urma procesului de selecție trebuie să reflecte personalitatea purtătoarei, să emane eleganță desăvârșită și să îi scoată în evidență feminitatea, potențându-i frumusețea.

Deși se spune că rochia de mireasă ideală trebuie să fie dragoste la prima vedere, se poate întâmpla ca preferințele viitoarei mirese să se împartă între mai multe modele, cu croiuri, culori, materiale și detalii diferite. Apoi, potrivirea pantofilor, a voalului, a accesoriilor și a coafurii cu rochia este, de asemenea, importantă.

Dorința de a arăta impecabil și absolut spectaculos în ziua cea mare le determină pe viitoarele mirese să transforme alegerea unei rochii de mireasă într-un proces epuizant. Pentru a-l transforma într-unul memorabil, este nevoie ca acesta să înceapă din timp, cu cel puțin 6 luni înainte de nuntă, și să implice o doză mare de documentare cu privire la tipurile de rochii, tipurile de siluete, materiale, accesorii, prețuri și firmele ce oferă astfel de produse.

Sfaturi pentru perioada premergătoare alegerii propriu-zise

Înainte de a da efectiv startul căutării rochiei de mireasă, atenția trebuie să se îndrepte către aspectul exterior. Silueta reprezintă cea mai mare grijă a viitoarelor mirese, multe temându-se că nu vor arăta spectaculos în ziua nunții dacă au câteva kilograme în plus sau în minus.

Astfel, pentru a elimina neplăcerile, se recomandă o mai mare grijă în ceea ce privește regimul alimentar. O dietă sănătoasă nu doar că va ajuta în menținerea unei greutăți optime, ci își va arăta urmările asupra întregului organism: piele mai catifelată, păr strălucitor, unghii puternice, corp mai frumos conturat și, desigur, mai multă energie pentru probarea rochiilor de mireasă.

După cum a fost menționat și mai sus, specialiștii recomandă ca procesul de căutare al unei rochii de mireasă să înceapă cu cel puțin 6 luni înainte de frumosul eveniment. Poate părea o perioadă mult prea mare, însă trebuie ținut cont de faptul că numărul vast al superbelor modele dintr-un singur atelier de rochii de mireasă din București poate îngreuna cu mult decizia unei femei. Nu mai vorbim de faptul că aceasta va vizita nu unul, ci mult mai multe ateliere sau showroom-uri.

Sfaturi pentru perioada de probă și alegere

Un impact deosebit asupra deciziei finale îl are părerea celor care însoțesc viitoarea mireasă la probe. Prea multe persoane prezente în această etapă pot distrage atenția miresei de la ceea ce contează cu adevărat: să găsească exact acel model care să o facă să radieze de fericire. De aceea, se recomandă ca la probe să fie însoțită de cel mult 7 persoane.

Apoi, silueta și înălțimea sunt printre cele mai importante criterii de alegere a rochiei. De exemplu, o mignonă nu va opta niciodată pentru o rochie cu volum foarte mare, de tip prințesă, sau pentru un voal lung. Nici modelele foarte încărcate nu sunt recomandate de către specialiști. Rochiile tip sirenă, cu decolteu în formă de V, sau cele de tip A-line sunt cele mai potrivite pentru femeile scunde. Pentru viitoarele mirese avantajate de înălțime, specialiștii recomandă rochiile cu corset, cele cu mâneci căzute sau cele tip prințesă. De asemenea, este recomandat ca voalul să fie lung și impresionant, pentru un efect spectaculos.

Procesul de selecție poate fi simplificat cu mult dacă se probează un număr mai mic de rochii de mireasă, alese, desigur, în funcție de siluetă. Astfel, pentru a câștiga timp prețios și pentru a nu transforma frumoasa experiență într-una obositoare, este indicat să se apeleze la sfaturile consultanților sau vânzătorilor din magazinele de rochii de mireasă.

Prețurile rochiilor de mireasă pot varia semnificativ de la un designer la altul, de la câteva sute de euro, la câteva mii. Important este ca acestea să aibă cel mai mic impact asupra deciziei, deoarece rochia este elementul central al celei mai importante zile din viața unei femei.

Vera Sposa: rochii de mireasă selectate cu cea mai mare atenție

Căutarea celei mai frumoase rochii de mireasă în București se poate dovedi complicată deoarece există un număr impresionant de magazine de profil. Femeile care știu exact ceea ce își doresc nu vor întâmpina însă probleme, ele punând accentul pe calitate, nu pe prețuri.

Vera Sposa oferă o selecție de rochii de mireasă, atât prințesă, cât și tip sirenă, ce poartă semnăturile unor case de modă celebre. Dintre creatorii modelelor prezentate pe vera-sposa.ro se pot menționa Galia Lahav, Rosa Clara, San Patrick și Demetrios, modelele create fiind fine expresii ale eleganței și rafinamentului.

Rochiile de mireasă de la Vera Sposa se remarcă prin croiul ireproșabil, calitatea superioară a materialelor, accesoriile prețioase și detaliile delicate. Alese în funcție de siluete și preferințe, acestea asigură apariții de neuitat!

sursa: AdMarks

sursa foto: vera-sposa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here