Joi, 23 noiembrie 2017, a avut loc lansarea KESSA, brand autentic 100% românesc, dedicat exlusiv doamnelor, în cadrul unui eveniment eclectic, plin de eleganţă şi strălucire, ce s-a desfăşurat  în showroom-ul de prezentare Kessa (Calea Floreasca, 132). Împreună cu Andreea Marin, gazda serii, cei peste 150 de invitaţi au avut ocazia să descopere universul creaţiilor Kessa.

kessa

În colecţia de toamnă-iarnă 2017/2018 prezentată,  Kessa s-a axat pe croieli simple, dar de efect, punând accentul pe câteva detalii preţioase, pe texturi şi materiale care nu trec neobservate. Tendinţa spre minimalism, neglijenţa uşoară în combinaţie cu feminitate şi şarm sunt tendinţe au fost observate în această colecţie.

Kessa a prezentat ţinute practice şi elegente, disponibile în diferite combinaţii de culori, pe diverse croieli, arătând o provocare mixtă de emoţii, imaginaţie şi artă. Realizate din materiale fine cu o croială din linii simple dar foarte classy,  sacourile, în culori terne, au fost impetuos îmbinate cu fuste clasice şi pantaloni conici şi drepţi.

kessa

Piesa de rezistenţă a colecţiilor Kessa o reprezintă paltoanele, în croieli speciale, pe nuanțe calme şi reţinute de gri, negru, bej, roşu şi verde, cele mai populare fiind modelele cu broderii şi aplicaţii blană.

kessa

Vedetele colecţiei au fost rochiile de seară, cele lungi pentru femei seducătoare, din materiale cu abundenţă de paiete şi pietre, cu tăieturi adânci în partea din faţă, care lasă să se vadă picioarele lungi, suple şi frumoase. Tonurile de culori folosite au fost, de la roşu pasional, negru sclipitor, verde îndrăzneţ, până la albul pur şi strălucitor, modelele in vogă cele cu decolteul în “V”, în noua sa interpretare.

kessa

Kessa este un nou trend în fashion-ul din Romania, conceput de Cristiana Duca şi Paloş Vladimir Daniel. Imaginea brandului este modelul internaţional Gina Chirilă.

Pentru mai multe detalii:

SHOWROOM:  Calea Floreasca, nr.132, Sector 1, Bucureşti.
WEBSITE:         
www.kessa.ro
FACEBOOK:     
https://www.facebook.com/kessafashion/

INSTAGRAM:    
https://www.instagram.com/kessafashion/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here