Accesoriile reprezintă piese importante în garderoba oricărei femei, motiv pentru care este foarte important să știi cum să le porți, indiferent de ocazie. Mergi la muncă sau la o cină elegantă, ți-e teamă să nu fi exagerat cu numărul accesoriilor sau consideri că ținuta ta este prea minimalistă pentru o anumită ocazie importantă? Respectă câteva reguli simple și nu vei rata nicio șansă de a te face remarcată într-un mod pozitiv.

7 sfaturi cu care nu vei da greș atunci când îți alegi bijuteriile:

  1. Adaptează-ți stilul

Trebuie să știi când e momentul să ieși în față și când trebuie să mergi într-o linie conservatoare. Dacă trebuie să ajungi la locul de muncă, nu te încărca cu bijuterii. Pentru un mediul formal, în schimb, te sfătuim să mergi pe bijuterii elegante. Dacă ești într-un cadru casual, atunci poți fi mai îndrăzneață și să experimentezi puțin.

  1. Alege-ți corect elementul central al ținutei tale

Linia gâtului este cea mai vizibilă, motiv pentru care trebuie să alegi cu mare atenție ce ai de gând să porți. Sunt accesorii cu care nu poți da greș, dar trebuie și aici să ții cont de câteva sfaturi. Pentru un decolteu V adânc, folosește un astfel de pandantiv care va da o notă specială eleganței tale.

  1. Ia în calcul toate opțiunile

Dacă nu vrei să îți asumi niciun risc atunci când cauți un accesoriu, folosește cercei cu șurub. Se potrivesc oricărei ocazii și sunt ușor de combinat cu alte bijuterii. Nu ignora și celelalte accesorii din garderoba ta, precum brățări, inele, poate un colier sau perechi mai îndrăznețe de cercei.

  1. Bijuterii pentru o ținută îndrăzneață

În cazul în care porți o ținută îndrăzneață, evită să scoți în evidență și bijuteriile. Mergi pe o linie mai reținută. Dacă ținuta ta vestimentară este banală, câteva accesorii impunătoare îți pot transforma radical look-ul.

  1. Joacă-te cât mai mult

Dacă în trecut amestecarea bijuteriilor de aur, argint sau cupru era de evitat, acest lucru nu mai e chiar valabil. Mai multe inele aruncate pe o mână îți pot da un aer mult mai fresh. Ține cont de un sfat atunci când combini bijuteriile și ai grijă să respecte o regulă simplă: nu amesteca bijuteriile patinate cu cele strălucitoare. Mergi într-un singur stil și nu vei greși.

  1. Nu exagera

Construiește-ți ținuta în jurul unei piese centrale. Evită să porți mai multe obiecte sau accesorii care se pot anula reciproc. Un inel spectaculos și un colier la fel de impunător nu pot merge în același timp. Caută o ocazie potrivită pentru fiecare dintre ele și fii spectaculoasă cu fiecare apariție.

  1. O notă de culoare

Una dintre cele mai des întâlnite greșeli este aceea de a purta bijuterii sau accesorii de aceeași culoare cu vestimentația. Caută culori complementare, care să îți dea o notă interesantă.

Fii îndrăzneață și nu te teme să te provoci atunci când îți alegi accesoriile perfecte. Fiecare ocazie și fiecare apariție poate fi o reușită, dacă respecți câteva reguli destul de simple. Care sunt primele lucruri de care ții cont atunci când îți alegi bijuteriile?

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Kamil Macniak

(P) Articol realizat împreună cu Teilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here