În era Instagram, accesoriile sau device-urile de ultima generatie fac diferența. Numai gândește-te! Ce faci când rămâi fără selfie-uri reușite? Ce postezi dacă nu ultima pereche de ochelari șic sau perechea aia de mănuși până la cot care te va ajuta să impresionezi la următoarea petrecere?

Cu această misiune în minte, am pornit în căutare celor mai cool accesorii și gadgeturi pentru sezonul primăvară-vară 2018. Am inclus pe listă obiecte atât de râvnite de toată lumea încât strâng zeci de like-uri pe rețelele de socializare.

Ați auzit de exemplu de micro-ochelarii de soare? Probabil că încă nu, însă aceștia vor fi actorii celui mai spectaculos come back de anul acesta din domeniul modei. Văzuți cam la toate prezentările din ultimele luni, deja au devenit piese de rezistență în arsenalul unor nume uriașe din modă, ca Gigi Hadid sau Kendall Jenner.

Iar dacă nu ai ultimul și cel mai performant model de iPhone – da, vorbim de X – practic nu exiști. Iată, așadar, care sunt obiectele pe care le vei vedea peste tot în sezonul care urmează – în pozele de la prezentările de modă, pe blogguri, Facebook, Instagram și în arsenalul celor mai bune prietene:

  • Ochelarii de soare minusculi

happiest birthday to my soul sister @lilmami_lani ♑️♉️ loveyoulongtime

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ochelarii de soare mici, minusculi de-a dreptul, au luat cu asalt 2018 și au detronat după ani de supremație ochelarii imenși, cât jumătate de față. Singurii care par să reziste asaltului sunt clasicii „aviator“ care vor rămâne probabil pentru totdeauna în topurile preferințelor de pretutindeni. Branduri ca Miu Miu, Louis Vuitton sau Prada au folosit deja în prezentări noul model de ochelari. Seamănă cu cei „ochi de pisică“, la modă prin anii ‘90, însă într-o variantă mult mai funky. Dacă deja sună bine ce îți povestim aici și abia aștepți următoarea rundă de shopping, uită-te după modelele neon. Asta cu siguranță va atrage toate privirile.

  • IQOS-ul

Până nu demult fumatul însemna țigaretele clasice pe care trebuia să le aprinzi cu bricheta, care emanau o grămadă de fum și care îți lăsau mâinile duhnind la propriu și hainele îmbâcsite. Deloc elegant, însă, dacă ești fumătoare, inevitabil. Vestea bună este că a apărut o soluție care anulează total scenariul de mai sus. Probabil deja l-ai văzut prin pozele de pe Instagram și te-ai întrebat ce este acest dispozitiv cu ajutorul căruia fumează prietena ta. Iar surpriza a fost și mai mare când v-ați întâlnit și ți-a povestit de ziua stresantă pe care a avut-o și cum a fumat mult. Însă, surpriză, hainele ei nu miroseau deloc a fum. Care este secretul ei? IQOS – un dispozitiv de fumat de ultimă generație, destinat exclusiv adulților, și care a reușit în numai un an să  transforme total un obicei vechi de când lumea și pământul. Se încarcă la laptop, prin USB, așa că nu mai ai nevoie de brichetă și nu emană fum. Tutunul este încălzit, nu ars, iar mirosul eliminat este unul mult mai discret.

  • Pălăriile imense

Într-o lume a schimbărilor climatice din ce în ce mai dramatice, nu poți să pui mare preț pe prognoza meteo. Cu acest lucru în minte, designeri de top precum Karl Lagerfeld sau case de renume ca Chanel au gândit modele de pălării perfecte pentru orice temperatură. Chanel, de exemplu, a transformat pălăriile de ploaie într-un accesoriu cool, în timp ce Jacquemus a surprins pe toată lumea cu un model impresionant, oversized, destinat zilelor la plajă și care va face furori la vară. Iar Michael Kors ne aduce în atenție un model tip găleată, numai bun pentru o plimbare prin parc.

  • iPhone X

iPhone X este unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului, cu un preț pe măsură, justificat, spun cei de la Apple, de calitate. Cu o cameră îmbunătățită și cu o imagine care concurează ecranul celui mai performant televizor de pe piață, modelul de smartphone premium al celebrei companii americane nu mai dispune de butonul de home, închiderea aplicațiilor realizându-se printr-un simplu gest. Nu mai vorbim despre tehnologia de recunoaștere facială, care face imposibilă folosirea mobilului de către o altă persoană.

  • Mănușile până la cot

Revin în actualitate și mănușile până la cot, în stilul acelora pe care le vezi la operă. Marc Jacobs accesorizează deja rochii elegante cu mănuși lungi, de culoare neagră, în timp ce Koché a mers pe varianta sport și a adăugat rochiilor vaporoase mănuși de culoare albă.

Dintre toate lucrurile „must have“ ale lui 2018, care te-a impresionat cel mai mult?

 

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu IQOS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here