Ce se întâmplă când amesteci două dintre cele mai instagramate alimente ale momentului: avocado și latte? Obții un avolatte, evident. Ce-i ăsta? O nouă ”băutură/gustare”, inventată de Truman Cafe, o cafenea din Melbourne, Australia. Practic, bei un latte dintr-o coajă de avocado, pentru că de ce nu, nu-i așa? Înainte ca acest trend să ajungă și în România, am avea câteva întrebări.

  1. Cum se presupune că bei chestia asta?

Dintr-o înghițitură? Cu lingurița? Cu un pai, ca pe orice alt milkshake pentru hipsteri? Cum faci când ridici coaja și, novice fiind, ești stângace și curge tot lichidul ăla fierbinte pe tine? Sau, doar în cazul ăsta, latte-ul se servește rece? Sau cel mult călduț? De ce ai mai bea latte în cazul ăsta? De ce s-a inventat chestia asta? DE CE???

  1. Ce se întâmplă cu pulpa de avocado care rămâne după ce e luată coaja?

Adică, serios acum, asta e cea mai bună parte a unui avocado. Când plătești pentru un avolatte, plătești pentru tot fructul de avocado sau cum se face împărțeala? Primești și un senviș decadent lângă? E cineva angajat special pentru a mânca ce rămâne de la respectivele fructe de avocado pentru a reduce risipa? Pot să aplic eu pentru jobul ăsta?

  1. Există și varianta to go?

Un fel de transportor hipstăresc ca să poți să-l iei cu tine dacă n-ai timp să-l servești la cafenea. Sunt oameni în Melbourne care merg pe stradă, dimineața, în drum spre birou, sorbind din avolatte-uri? Poate să le facă cineva o poză? Dacă nu s-a inventat încă sistemul ăsta de transportat avolatte-uri, cu plăcere, tocmai v-am servit o idee de o mie de dolari – o să sară pe voi toți investitorii din Silicon Valley.

FOTO: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here