Noblesse Academy lansează, în această primăvară, Programul Transformațional de Public Speaking “Create your signature talk”. Primul modul va fi organizat în perioada 15-16-17 martie, la București și este găzduit de Palatul Noblesse.

Programul este susținut de Laura Dragomir – Consultant în comunicare & Speaker transformațional și are ca principal scop conștientizarea importanței  comunicării în public, pentru că audiența îi va ține minte doar pe cei cu idei solide, exprimate clar.

Este un Program transformațional pentru că are o STRUCTURĂ care îi ajută pe participanți:

  • să urmeze o secvență logică de pași
  • fiecare pas are un set de instrumente concrete
  • fiecare abilitate sau tehnică are elemente care o fac explicită funcțional

Programul este conceput pentru antreprenori, manageri, specialiști în marketing și în vânzări și le dezvoltă ablitatea de a comunica eficient, atât în context de business, cât și în viața de zi, pentru a putea transmite încredere.

Beneficiile Programului sunt: pregătirea fizică și mentală, stabilirea obiectivelor personale în structurarea mesajului cheie, controlul emoțiilor, identificarea stilului propriu de comunicare verbal și nonverbal, dobândirea unor tehnici de relaționare cu publicul. În plus, participanții vor deprinde cum să-și construiască Brandul Personal în Public Speaking și vor primi tipsuri practice.

La final, fiecare participant va susține un proiect (discurs, prezentare) pe care îl va pregăti pe durata desfășurării programului. Speech-ul va fi filmat și va avea loc pe o scenă, la microfon, în fața audienței!

Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau telefon 0749.232.311 până la data: 5 martie 2018. Pentru mai multe informații, se poate vizita pagina: https://www.noblesseacademy.ro/course/public-speaking/

Programul Transformațional: Public Speaking – “Create your signature talk”, este un promotor al seriei de cursuri de dezvoltare profesională inițiată de Noblesse Academy. Cursurile vor fi susținute de traineri de top, specialiști în domeniile în care activează, și vor avea loc la Palatul Noblesse, sala Biblioteka.

Pe lângă cursurile de dezvoltare profesională, Noblesse Academy își completează oferta cu un calendar de cursuri și workshop-uri de dezvoltare personală pentru un lifestyle valoros, cu specialiști de top din diferite domenii: design interior, teatru, muzică, dans, nutriție, frumusețe, psihologie și spiritualitate.

Noblesse Academy este un proiect al Noblesse Group, și are drept motto “Via Valores”- calea către valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here