După o anumită vârstă și cel puțin o naștere vaginală, femeile simt nevoia să schimbe ceva în modul în care arată și se simt mușchii vaginali. Din cauza îmbătrânirii și a nașterilor naturale, mușchii vaginali slăbesc și se dilată, creând disconfort și jenă. Mușchii vaginali slăbiți nu numai că pot crea probleme de natură sexuală, dar pot conduce la lipsa orgasmului pentru ambii parteneri.

Din fericire, la clinică drPanturu.ro femeile pot apela la operația de vaginoplastie, prin care vaginul este reîntinerit, intrarea în vagin este îngustată, țesutul excesiv este înlăturat și mușchii sunt întinși. Rezultatele sunt excepționale.

Motivele apelării la operația de vaginoplastie

Printre cauzele care conduc la necesitatea apelării la o operație de vaginoplastie se numără lărgirea vaginului în urmă nașterii sau a nașterilor naturale. Lărgirea canalului vaginal poate fi cauzată și de îmbătrânire, un proces natural cu urmări nu foarte plăcute, deoarece actul sexual devine un act mecanic, lipsit de plăcere și intensitate.

Femeile care și-au pierdut încrederea în propriile forțe și în capacitatea de a aduce un bărbat pe culmile plăcerii în timpul unui act sexual vor constată că o operație de îngustare a vaginului le va crește încrederea în sine, nu numai plăcerea resimțită în timpul actului sexual.

Sunt femei care practică exerciții Kegel de foarte mult timp, iar acestea încep să își piardă eficacitatea. Canalul vaginal devine prea larg pentru a fi readus la ingustimea anterioară numai prin aceste exerciții practicate câteva minute pe zi.

Pe lângă aceste cauze care conduc la necesitatea unei operații de vaginoplastie, se numără și pierderea senzației de plăcere în timpul contactului sexual, deschiderea vaginală inestetică, probleme cu retenția tampoanelor interne și aspectul inestetic cauzat de țesuturile vizibile la intrarea în vagin.

Beneficiile operației de vaginoplastie

Această procedura este potrivită oricărei femei care caută să își îmbunătățească estetică vaginului și care vrea să își redobândească încrederea în sine și să își reîntinerească viață intimă. În primul rând, în urmă unei asemenea operații, atât pacienta, cât și partenerul acesteia vor fi foarte mulțumiți de alegerea făcută. Clinca Dr. Panturu oferă deplină discreție și confidențialitate, de aceea pacientele trebuie să stea liniștite în privința faptului că ar putea află cineva motivele vizitei la această clinică.

Procedurile complementare vaginoplastiei sunt reprezentate de labioplastie, reconstruirea și reducerea labiilor interne și externe, realizată concomitent cu vaginoplastia. În urmă acestor intervenții, pacientele trebuie să revină la control la diferite perioade regulate, pentru că medicul să se asigure că totul decurge conform planului, rezultatele finale cunoscându-se după 6 săptămâni.

În cadrul clinicii Dr.Panturu.ro, pacientele și pacienții pot beneficia și de alte tipuri de intervenții chirurgicale și non-chirurgicale, precum mărirea, micșorarea sau ridicarea sânilor, liftingul facial, rinoplastia, liposuctia, liftingul, mărirea penisului, liftingul abdomenului, implantul în zona feselor, liposucție în zona gusei gâtului, iar lista poate continuă.

Orice femeie care se simte bine în pielea ei poate obține mult mai ușor ceea ce își dorește și, astfel, va fi mult mai liniștită și mai fericită!

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: Pixabay

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here