Jubile Concept dă tonul petrecerilor corporate alături de Chef Scărlătescu

 Ca petrecerea ta de final de an sa ii impresioneze pe colegi, parteneri, angajati sau prieteni, Jubile Concept, noua locatie de evenimente din nordul Bucurestiului, iti vine in ajutor cu idei unice pentru a face din petrecerea ta de Crăciun una memorabilă.

Centru de evenimente Jubile, Furnizorul Oficial al Casei Regale a României, a inaugurat o locatie unde se pot organiza evenimente atât indoor, cât și outdoor, de peste 1.000 de persoane. Este una din putinele sali cu o capacitate asa generoasa.  Datorită pereților mobili care compartimentează saloanele în funcție de numărul participanților, aici se pot organiza evenimente de la 100 la peste 1000 de persoane, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi.

Anul acesta, la petrecerea firmei, vei avea parte de preparatele unui Chef cu renume!

Chef Cătălin Scărlătescu și Jubile Concept pun la dispoziție meniuri adaptate tuturor gusturilor și preferințelor. Dacă vă doriți un meniu special, propunerea ideala este Meniul lui Chef Scărlătescu care presupune prezenta la eveniment a chef-ului, personalizarea meniului de eveniment cu preparate de top și invitații personalizate pentru fiecare companie. In plus, fiecare participant la eveniment va primi un cadou delicios – Cozonacul lui Scărlătescu, pregatit după rețeta sa.

Pentru cei care vor să surprindă gustul iernii chiar și în meniurile de eveniment poti alege pachete tematice precum: Letter to Santa, Jingeling Around și Winter Joy, care includ preparate culinare desăvârșite, adaptate atât sezonului în care ne aflăm, cât și gusturilor și cerințelor invitaților. Dacă însă preferați bucătăria tradițională, puteti alege meniul tradițional în aer liber, care include antreuri reci, preparate la ceaun și grătar, vin și țuică fiartă.

Reușita unui eveniment stă în atenția la detalii, astfel că puteți beneficia de toate facilitățile dorite și chiar de un event planner pentru a vă ajuta la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului. De aceea, am gândit un pachet pentru welcome cu Prosseco Bar, pentru a le crea experiențe de neuitat invitaților încă de la începutul evenimentului,

Brandul reprezentat de dumneavoastră poate să prindă viață, alegând pachetul opțional special Candy Bike tematic cu prăjituri în culorile firmei sau cu logo-ul acesteia. Pentru a evidenția sezonul în care ne aflăm și sărbătoarea care se apropie, vă propunem Santa’s Candy Bike cu produse delicioase personalizate în tematica de Crăciun.

Pentru un eveniment interactiv puteți opta pentru un Burger Bar, unde invitații își pot crea propriul burger, după gustul lor.

Un pachet spectaculos, care vă poate condimenta evenimentul, este Desert Live Cooking Station, unde un bucătar iscusit pregătește live deserturi flambante, ideal de surprins în fotografii.

Jubile Concept este localizată într-un cadru natural deosebit, cu multa lumină naturală, internet Wi-Fi gratuit, peste 100 de locuri de parcare, echipamente audio-video. Toate aceste caracteristici vin în întampinarea evenimentelor și petrecerilor din diverse domenii, de la wellness, health, beauty & lifestyle, până la conferințe și meeting-uri din zona corporate.

Idei, decorațiuni, meniu și distracție, le găsesti la jubile.ro !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here