Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața voastră, celebrarea iubirii care vă leagă. Aceasta reunește momente de care îți vei aminti cu drag și emoție peste ani si ani. Pentru un eveniment desăvârșit, echipa Jubile The Ballroom îți împărtășește din experiența sa o parte dintre aspectele de care ar trebui să ții cont.

Locația petrecerii trebuie să fie primul lucru pe care trebuie să îl alegeți, atunci când începeți pregătirile pentru nuntă. Fie că vă doriți o nuntă mai restrânsă sau una de amploare, locul trebuie să vă reprezinte și să aibă toate facilitățile de care aveți nevoie, atât voi, cât și invitații voștri.

Numărul de invitați?

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să stabiliti numărul de invitați pe care îi veți avea la nuntă, iar în funcție de acesta, veți știi ce capacitate trebuie să aibă locația aleasă. Jubile the Ballroom vă recomandă să fiți precauți și să luați în considerare un procent de 70% de participare a invitaților notați pe lista inițială. Nu vă aruncați cu capul înainte și nu semnați pe un număr mare de participanți. Centrul de evenimente Jubile are în portofoliu nu mai puțin de 10 saloane dintre care poți alege, cu suprafețe diferite și capacități cuprinse între 60 și peste 300 de persoane.

nunta

Locația mult visată!

Cu totii ne-am imaginat de mici cum ne dorim să fie nunta noastră! Acum că am ajuns să trăim aceste momente, poate o parte din perspectiva noastră s-a schimbat. Trebuie să analizați ceea ce vă doriți de la locația unde va fi petrecerea. Cele 10 saloane Jubile au suprafețe și capacități diferite și design unic. Dacă îți dorești o amplasare centrală, poți opta pentru locația din zona Decebal. Daca îți dorești un salon cu un design aparte, alege unul din saloanele din Pipera. Dacă pentru tine este importantă intimitatea și îți dorești o nuntă într-un cadru natural, cu piscină generoasă și grădină amplă, ai la dispoziție locația Jubile Concept. Vezi aici ofertele actuale Jubile pentru lunile Mai și Iulie 2018 (au inclus în preț și un candy bar): http://nunta.jubile.ro/

Mergeți la sigur!

Jubile The Ballroom te sfătuiește să nu faci ”experimente” la nunta ta și să alegi o locație care are experiență în organizarea evenimentelor, care are o echipă completă și profesionistă. Situațiile neprevăzute pot apărea și doar un managment bun al acestora vă va putea ajuta. Jubile the Ballroom activează în industria organizării de evenimente de peste 10 ani și are personal angajat, profesionist și cu experiență.

Prețul corect!

Nu vă lăsați furați de mirajul locațiilor cu prețuri foarte mici. De cele mai multe ori acestea ascund taxe în plus sau servicii care lasă de dorit. Jubile the Ballroom vă recomană să nu faceți rabat la calitate și să alegeți prețul corect pentru serviciile pe care le doriți. Jubile nu percepe taxe suplimentare (taxă ospătari sau chirie sală). Dacă ai un buget mai restrâns, poți opta pentru o zi de duminică sau o zi în extra-sezon, când poți beneficia de oferte speciale la preț. Oferta actuală Jubile the Ballroom pentru zilele de duminică în 2018 este de 45 euro/pers, meniu all inclusiv + lemonade bar inclus. Vezi detalii ofertă AICI: http://nunta-duminica.jubile.ro/ 

nunta

Meniul perfect!

Alegerea preparatelor trebuie să se facă în așa fel încât mâncarea să nu fie prea puțină, dar nici prea multă. Meniul pentru nuntă cuprinde patru feluri de preparate: aperitivul, pește, sarmale și friptură. Jubile The Ballroom te sfătuiește ca, în funcție de numărul de invitați și de amploarea petrecerii, să nu încarci meniul cu mai mult de cele patru feluri recomandate. Ascultă și sfatul coordonatorului locației unde are loc evenimentul. Acesta are mai multă experiență cu astfel de petreceri și te poate ajuta cu idei și soluții pentru un meniu optim. Fie că îți dorești un meniu internațional, unul cu influențe mediteranene, chiar asiatic sau specialități de top, echipa de bucătari Jubile îți poate oferi un meniu personalizat pe gustul și după preferințele tale.

Candy Bar!

Toată lumea iubește dulciurile iar conceptul de candy bar este unul dintre principalele puncte de atracție în cadrul oricărui tip de eveniment. Jubile îți recomandă să optezi pentru un candy bar iar invitații tăi vor fi cu siguranță încântați. Ofertele actuale Jubile pentru lunile Mai și Iulie 2018 au incus în preț și un candy bar: http://nunta.jubile.ro/

Meniuri speciale!

Atunci când faci meniul de nuntă, Jubile The Ballroom îți recomandă să iei în considerare și faptul că unii dintre invitați ar putea fi vegetarieni, ar putea urma un regim alimentar (persoanele diabetice) sau ar putea fi alergici la anumite produse. Interesează-te dacă ai astfel de cazuri printe invitați și pregătește pentru ei un meniu personalizat. Cu sigurață vor aprecia că te-ai gândit la ei. Jubile îți oferă posibilitatea acestor meniuri la prețul meniurilor de bază, fără costuri suplimentare.

Alegerea băuturilor!

Băuturile non-alcoolice trebuie să includă apă plată și minerală, sucuri acidulate și naturale, iar băuturile alcoolice trebuie să fie cât mai diverse, dar neapărat potrivite cu felurile de mâncare servite și cu momentele speciale. Dacă îți dorești momente speciale, Jubile The Ballroom îți recomandă pachetele opționale precum Prosecco Bar sau 1001 Shoturi.

Fără stres!

Pentru a scăpa de stresul organizatoric, optați pentru locații care vă oferă pachete opționale complete pentru tot ce aveți nevoie la nuntă, de la aranjamentele florale și candy bar, până la partea de entertainment și muzică. Jubile The Ballroom vă oferă o gamă largă de pachete opționale, tocmai ca să scăpați de alergătura stresantă pentru nuntă.

Jubile The Ballroom îți pune la dispoziție un set complet de servicii pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului tău. Centrul de evenimente are în total 10 saloane premium cu capacități diferite și design unic. Poți alege în funcție de preferințe între locația centrală de la Decebal, design-ul aparte al saloanelor din Pipera sau intimitatea și cadrul natural cu piscină generoasă și grădină amplă pe care ți le oferă locația Jubile Concept. Pe lista avantajelor se mai numără  facilități de ultimă oră și cele mai bune servicii personalizate, eliminarea taxei de sală și cea a ospătarilor, bucătării proprii, acces facil către mijloacele de transport în comun sau parcare privată și servicii de pază. Coordonatorul evenimentului te va ajuta să planifici totul până în cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fără cusur, iar tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului tău, alături de familie și prieteni.

Echipa noastră va fi alături de tine și te va consilia pas cu pas, de la alegerea salonului și a meniului, până la stabilirea pachetelor opționale, pentru ca tu să ai parte de un eveniment memorabil – NUNTA MULT VISATĂ la Jubile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here