Fie că locuiți la casă sau la apartament, un lucru este sigur: dacă vă doriți o locuință apreciată de musafiri și relaxantă pentru dumneavoastră, evitați dezordinea.

Într-o locuință se strâng de-a lungul timpului foarte multe obiecte decorative sau lucruri pe care ați dori să le expuneți. Din obiectele decorative este bine ca, periodic, să se selecteze doar cele care nu prezintă defecte și se pretează stilului de amenajare. În privința celor pe care doriți să le scoateți în evidență, este recomandat să vă îndreptați atenția către piese de mobilier special concepute pentru a face asta.

Cea mai bună variantă pentru a pune lucrurile din încăperi în ordine și pentru a le reliefa frumusețea este achiziționarea unor rafturi de perete suspendate. Acestea dau o nota chic, dar sunt și foarte utile când vine vorba de organizare, fiind piese versatile, pe care puteți pune practic orice, de la cărți, la flori sau la colecții personale.

Ce rafturi merită cumpărate?

Dacă sunteți hotărâți să integrați etajerele și rafturile de perete suspendate în decorul casei, nu vă grăbiți să le cumpărați pe primele ce va apar în cale. Deși pot părea piese mai puțin importante, veți rămâne uimiți să descoperiți întreaga diversitate de modele disponibile în magazinele online și fizice. Trebuie, așadar, să faceți o alegere bine documentată, pentru a integra perfect rafturile în decorul general al casei.

În primul rând, va trebui să alegeți materialul pe care îl preferați. Multe persoane optează pentru rafturi de lemn, mai ales dacă au casa decorată într-un stil clasic sau tradițional.

Variante la fel de atrăgătoare, potrivite mai ales pentru decorurile moderne, sunt etajerele din metal. Acestea sunt la fel de versatile ca cele din lemn, și rezistă timp îndelungat la o sarcină destul de mare. O variantă mai economică ar fi reprezentată de etajerele din plastic, însă acestea nu se compară din punct de vedere estetic sau al rezistenței cu cele fabricate din lemn sau metal.

Un alt aspect pe care trebuie să îl aveți în vedere este stilul în care doriți ca aceste rafturi să fie organizate. Puteți alege modele clasice, stil bibliotecă, sau etajere cu forme mai nonconformiste. De asemenea, o altă variantă ar fi să optați pentru corpuri decorative mici, pe care le puteți așeza după preferințe.

În funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, aveți de ales între rafturi moderne de living de podea sau modele suspendate. Alegerea este influențată și de încăperea în care le veți utiliza, dar și de scopul lor.

De unde puteți cumpăra etajere moderne frumoase?

Piesele de mobilier din locuință sunt lucruri pe care nu le veți schimba prea des, așa că cel mai bine ar fi să investiți în produse de calitate, cu un design deosebit. Fie ca sunteți în căutare de etajere cărți sau de polițe pe care să puteți pune obiecte decorative, aceste piese inteligente vă vor ajuta să vă organizați mult mai bine și sa vă aerisiți spațiul.

Magazinul online NoRDA este locul unde puteți găsi modele de rafturi și etajere deosebite, la prețuri foarte avantajoase. Designul este de inspirație nordică, mizând pe simplitate și utilitatea maximă. Conceptul NoRDA este potrivit celor care apreciază lucrurile funcționale și materialele naturale, iar produsele de pe site vă vor ajuta să faceți orice încăpere mai încăpătoare și mai primitoare.

Fiind cel mai mare magazin de inspirație scandinavă din nord-vestul țării, pe site-ul acestuia puteți găsi un număr mare de rafturi moderne de living, dar și corpuri individuale pe care le puteți monta după preferințe în orice încăpere.

În plus, dacă optați pentru stilul de amenajare de inspirație nordică, veți descoperi la NoRDA o gamă diversificată de produse potrivite pentru crearea unor încăperi originale, inclusiv corpuri de iluminat superbe, create din materiale de înaltă calitate, și decorațiuni splendide, ce vor contribui substanțial la crearea unei atmosfere plăcute.

 

Sursă foto: Shutterstock

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here