Iubitorii de modă au acum un motiv în plus de bucurie. Gucci a anunțat lansarea liniei Gucci Decor, o colecție eclectică de piese de design interior la fel de excentrice și stilate ca piesele de îmbrăcăminte, confirmându-ne ceea ce bănuiam de luni de zile: decorațiunile de inspirație tradițională revin în forță.

Cu această nouă linie, Alessandro Michele, director de creație Gucci, își extinde viziunea romantică contemporană și în universul casei tale, aducând mult-iubitele modele, culori și tipare Gucci pe scena de decorațiuni interioare.

La fel ca și în cazul liniei de îmbrăcăminte și accesorii a brandului, nu e nimic minimalist în această colecție de piese pentru casă. Vei găsi perne de catifea cu ciucuri, imprimate cu tigri, pisici, șerpi și câini Staffordshire; piese de porțelan realizate de Richard Ginori, renumita companie florentină fondată în 1735; tăvi mari, din metal colorat, și măsuțe de toaletă; ba chiar și paravane decorative și tapeturi cu imprimeuri geometrice și florale complexe.

De asemenea, din noua linie de decorațiuni Gucci fac parte și patru parfumuri de casă, dezvoltate atât sub formă de lumânări, cât și sub formă de bețișoare parfumate, create de însuși Michele. Acestea conțin note intense de trandafir de damasc, frunze de portocală și de roșii și portocale de Sevilia.

Aruncă o privire asupra pieselor care ne-au atras nouă atenția. Putem paria că vor fi cel puțin la fel de populare ca papucii Princeton și gențile Dionysus.

 

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here