Din diverse motive, sănătatea orală ne poate fi afectată. Adesea, estetica și funcționalitatea danturii sunt influențate negativ de obiceiurile nesănătoase, printre care și îngrijirea precară, sau de factorii genetici. Indiferent de problemă, este necesar să se apeleze din timp la ajutor de specialitate, îndeosebi pentru a preveni apariția complicațiilor, iar în acest sens este nevoie de o clinică dentară de încredere.

Trident este o clinică stomatologică din București, recunoscută pentru serviciile de înaltă calitate pe care le oferă, pentru nivelul ridicat de exigență care se reflectă în întreaga activitate și, desigur, pentru faptul că oferă clienților experiența unei noi dimensiuni a profesionalismului.

Trident: cum alegi corect clinica dentară?

Specialiștii din cadrul Clinicii Trident doresc să atragă atenția asupra unui factor ce influențează cu mult decizia oamenilor de a apela la servicii stomatologice – prețul. Foarte multe persoane încă preferă să accepte neplăcerile cauzate de problemele dentare și să uite să mai zâmbească tocmai din cauza costurilor pe care le presupun procedurile stomatologice.

Într-adevăr, ar fi fals dacă s-ar afirma că prețurile în stomatologie sunt mici. Spre deosebire de alte domenii medicale, unde intervine ajutorul asigurărilor medicale, costurile pot părea destul de mari. Însă, nu toate procedurile stomatologice implică prețuri substanțiale și, în plus, acestea sunt investiții pe termen lung, ce se justifică prin multiplele beneficii pe care le aduc pacienților.

Afecțiunile dentare trebuie tratate cu responsabilitate deoarece influențează atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică. În plus, grație tehnicilor moderne și aparaturii performante, stomatologia nu mai poate fi privită cu frică, fiind sigură și oferind rezultate din ce în ce mai satisfăcătoare.

Revenind la preț, acesta poate fi un factor important atunci când se alege clinica stomatologică, dar nu trebuie să fie principalul. Pe primul loc trebuie să se afle mereu siguranța, iar aceasta este garantată de aparatura de ultimă generație, de materialele de calitate utilizate, de procesul de sterilizare al instrumentelor stomatologice, de experiența medicilor implicați etc.

Pentru a avea certitudinea unor rezultate bune, la prețuri corecte, se recomandă ca înainte de toate să aibă loc o documentare amănunțită cu privire la clinica dentară unde urmează ca pacientul să beneficieze de un tratament, indiferent de tipul acestuia. De asemenea, este necesar să se analizeze și bunul nume al acesteia pe piață, părerile altor persoane putând fi utile în procesul de selecție.

Clinica Trident – o abordare modernă, rezultate mai eficiente

Trident a fost prima clinică dentară din România care a abordat soluția de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Astfel, pacienții pot beneficia de planuri de tratament personalizate, rezultatele tinzând să apară mai rapid și să aibă o rată de succes ridicată.

  • Spațiu modern, locație accesibilă

Spațiul modern, ce cuprinde 7 cabinete individuale care permit tratarea simultană a pacienților și eliminarea timpului de așteptare, este localizat într-o zonă accesibilă (zona Cotroceni). Persoanele care caută o clinică de stomatologie pentru copii pot apela, de asemenea, la serviciile Trident, aceasta având un cabinet special conceput pentru cei mici, unde aceștia au acces la tratamente stomatologice performante, într-un cadru prietenos.

  • O echipă de medici stomatologi cu vastă experiență

Satisfacția pacientului nu este influențată doar de lucrările stomatologice atent făcute și de tratamentul fără durere, ci și de posibilitatea de a nu fi îngreunat cu eforturi inutile. La Trident se găsește o echipă formată din 21 de medici stomatologi cu vastă experiență, specializați în diferite sub-ramuri ale stomatologiei. Faptul că se găsesc în același loc reduce cu mult timpul de așteptare și asigură o mai bună relaționare medic-pacient.

  • Aparatură de ultimă generație

La clinica Trident se efectuează tratamente la cele mai înalte standarde, în dotare regăsindu-se 2 microscoape endodontice Zeiss, aparate de radiologie performante, un aparat CAD/CAM etc. Materialele și instrumentele utilizate sunt de ultimă generație, consumabilele de unică folosință și procedurile de sterilizare răspund celor mai exigente standarde.

  • Bloc operator complet echipat

În cadrul clinicii se găsesc două săli de chirurgie, în care specialiștii în implantologie dentară și chirurgie oro-maxilo-facială oferă pacienților cele mai sigure servicii. Blocul operator este complet echipat la standarde internaționale, dispune de salon pre și post operator, sistem de ventilație controlată și posibilitatea de anestezie generală.

  • Sală specială de sterilizare

Efectuarea manoperelor specifice trebuie să respecte condiții de maximă igienă. Clinica Trident dispune de o linie de sterilizare computerizată ce permite trasabilitatea instrumentarului folosit, pardoseli antibacteriene și antiseptice, scaune dentare dotate cu sistem special de auto-dezinfecție, sisteme de ventilație cu biofiltre și filtre biologice pentru alimentarea cu apă.

Pacienții care sunt în căutarea unei clinici dentare în București, ce oferă servicii de înaltă calitate, la prețuri corecte, pot apela cu încredere la Trident. Mai multe informații despre clinică se găsesc pe clinicatrident.ro.

Sursa foto: shutterstock

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here