Am intrat deja în a doua lună de toamnă și a venit momentul să ne gândim la Halloween! Scoatem din sertare decorațiunile pentru locuință sau căutăm unele noi, ne pregătim filmele horror pentru maraton și, bineînțeles, ne gândim ce costum original să purtăm la party.

Anul acesta, sărbătorește Halloween și alături de noi! Participă la concursul organizat de Beau Monde și București Mall Vitan și poți câștiga una dintre cele 5 de invitații la petrecerea din București Mall Vitan.

Petrecerea cu tematică Halloween are loc în seara de 29 octombrie. Te vor aștepta o mulțime de surprize: muzică bună, gustări delicioase, make-up artiști profesioniști, vedete și multă distracție!

Cum poți câștiga una din cele 5 invitații?

Concursul are loc pe pagina de Facebook Beau Monde, în perioada 8-22 octombrie 2019. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui de ce ai vrea să participi la party-ul nostru și etichetează o prietenă.

Câștigătorii vor fi aleși pe 22 octombrie, la ora 14:00, prin tragere la sorți și vor fi anunțați aici, dar și în postarea de pe Facebook.

Concursul s-a încheiat! Câștigătorii celor 5 invitații sunt:
Stanciu Andreea, Ioana Calugarescu, Anca Ancutza Velicu, Simona Deleanu și Cristina Ionita.

 

Citește AICI regulamentul complet al concursului.

Vezi AICI cum ne-am distrat anul trecut la petrecerea de Halloween.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here