Odată cu începerea toamnei, deja ne gândim la costumul pe care îl vom purta la petrecerea de Halloween, la treats-urile pe care le vom pregăti și la maratoanele de filme horror pe care le vom viziona alături de prieteni. Ce păcat că Halloween ține doar o zi! Sau nu?

Anul acesta, sărbătorește Halloween și alături de noi! Participa la concursul organizat de Beau Monde și poți câștiga una dintre cele 20 de invitații la petrecerea din București Mall.

Petrecerea cu tematică Halloween are loc pe 23 octombrie, începând cu ora 19:00. Te vor aștepta o mulțime de surprize: muzică bună, gustări delicioase, make-up artiști profesioniști, vedete și multă distracție!

Cum poți câștiga o invitație?

Concursul are loc pe pagina de Facebook Beau Monde, dar și pe Instagram @beaumonderomania, în perioada 12-19 octombrie 2018. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui de ce ai vrea să participi la party-ul nostru și să dai tag unei prietene. Câștigătorii vor fi aleși pe 20 octombrie prin tragere la sorți (10 participanți de pe Facebook, 10 de pe Instagram).

 

Citește AICI regulamentul oficial al concursului. (link catre regulamentul pe care l-am atasat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here