Perioada sărbătorilor de iarnă este fără îndoială una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, fiind un prilej minunat pentru întâlniri cu cei dragi, cadouri și o ocazie excelentă pentru socializare și distracție alături de colegi și partenerii de business la petrecerea de Crăciun a firmei.

Și pentru că toată lumea iubește dulciurile, iar conceptul de Candy Bar este unul dintre principalele puncte de atracție la orice eveniment, echipa Dulce și Ceva În Plus încurajează spiritul festiv al sărbătorilor cu idei unice și îți propune un Candy Bar cu tematică de Crăciun.

Candy Bar de Craciun

Dulciurile au avut dintotdeauna calitatea de a aduce zâmbete pe buzele oamenilor, iar Candy bar-ul reprezintă o întreagă desfășurare de creativitate, forme, culori și arome care oferă momente de răsfăț. Și pentru a aduce magia Crăciunului, cofetarii au folosit culori precum alb, roșu și verde, cu mici accente de auriu, și s-au jucat cu simbolurile de sezon, atât pentru deliciile dulci, cât și pentru întreg designul.

Așadar, Candy Bar-ul tematic va cuceri cu siguranță atenția tuturor celor prezenți, ce vor fi seduși de gustul extraordinar al prăjiturilor, pregătite în laboratorul propriu cu ingrediente de top, atent selecționate. Macarons, Mousse de ciocolată cu lapte sau ciocolată albă, Brioșe cu ciocolată belgiană, Eclere, Cake pops-uri sunt doar o parte din deliciile pe care cei de la Dulce și Ceva în Plus le propun pentru petrecerea de Crăciun, o adevărată încântare vizuală și gustativă.

CERE o ofertă personalizată de Christmas Candy Bar pentru petrecerea de Crăciun pe:

http://corporate-candy-bar.dulcesicevainplus.ro/

Iar pentru petrecerea de acasă aceștia au pregătit un Tort de Sărbătoare! Un dulce senzațional, cu Mousse de Ciocolată Albă cu Alune Caramelizate, acesta este un desert special, cu aspect și gust spectaculos, decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu figurine în tematică. Acest tort de sărbătoare va aduce zâmbete și fericire cu fiecare felie savurată!

Tort de Sarbatoare

Sună bine, nu-i așa?

Aruncă o privire pe www.dulcesicevainplus.ro și inspiră-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here