O primă întâlnire este deseori un test adevărat atât pentru el, dar și pentru ea. Primele impresii pot fi și decisive de fiecare dată, iar detaliile pot întări dorința unei femei de a continua să se întâlnească sau nu cu acel bărbat și altădată. Știm că niciodată nu se discută gusturile, dar putem să fim de acord că anumite reguli și semne sunt de netrecut.

Dar care sunt primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat?

  1. Atitudinea

Încrederea pe care un bărbat o are și o afișează este esențială nu numai într-o primă întâlnire, ci ca o regulă generală. De reținut aici că încrederea nu trebuie confundată cu aroganța.

  1. Simțul vestimentar

Modul în care un bărbat alege să se îmbrace spune foarte multe despre caracterul său. Dincolo de stil, mai clasic, mai rebel sau mereu casual, un element va rămâne mereu constant și va fi printre primele lucruri observate: încălțămintea. Potrivit unui studiu realizat în Statele Unite ale Americii și publicat de Huffington Post, din 1000 de femei care au participat la această cercetare, 64% au susținut că judecă simțul vestimentar al unui bărbat după încălțăminte, în timp ce 52% au declarat că încălțările le dau indicii despre caracterul acelui bărbat. Tocmai din acest motiv este foarte important ce fel de ghete pentru bărbați vor fi asortate cu hainele purtate la prima întâlnire.

  1. Fizicul

Hai să nu ne amăgim și să spunem că fizicul nu contează deloc. Desigur că e important. Aici gusturile cu adevărat joacă un rol decisiv. Unele femei preferă un bărbat bine făcut și nu sunt dispuse să facă foarte multe concesii, în timp ce altele apreciază un corp ușor atletic. Fizicul poate fi ușor scos în evidență, pozitiv sau nu, prin haine.

  1. Micile gesturi

Se oferă să plătească cina, face mici gesturi romantice fără să aibă un interes ascuns în spatele lor, nu vorbește fără oprire doar despre el și pasiunile sale, ci caută să te descopere, e elegant în exprimare, nu e prețios, nu încearcă să pară prea inteligent, are simțul umorului și te face, în esență, să te simți bine? Acestea sunt micile gesturi care cuceresc de fiecare dată, scriu și britanicii de la The Independent. Pentru că în spatele lor vor sta bucăți din personalitatea lui, e important ca fiecare plus sau minus să fie observat la timp.

  1. Parfumul

Un parfum de calitate poate fi oricând o marcă înregistrată a unei persoane. Un parfum bun purtat la o primă întâlnire va rămâne în preajma unei femei multe ore după ce acea întâlnire s-a încheiat. În acest caz, și reciproca se aplică. O prezență a unei persoane pe care o simpatizezi va fi cu atât mai plăcută, dacă va veni la pachet cu un parfum special.

  1. Igiena

O femeie se va uita de fiecare dată la igiena unui bărbat. Nu e un gest obsesiv, ci pur și simplu un reflex normal. În primul rând, o igienă precară iese repede în evidență. Unghiile și mâinile curate, respirația proaspătă, dantura sănătoasă și barba aranjată sunt câteva dintre detaliile cele mai simple care vor fi analizate la o primă întâlnire.

Care sunt primele lucruri pe care tu le observi la o primă întâlnire?

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Jacob Lund

(P) Articol realizat împreună cu Answear

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here