Frumusețea este efemeră și fragilă. Dacă astăzi ne bucurăm de un corp frumos sculptat, de un păr sănătos și de un ten impecabil, mâine, factorii poluanți ai mediului înconjurător, stresul, oboseala sau alimentația necorespunzătoare ne pot răpi frumusețea exterioară cât ai clipi.

Îngrijirea zilnică a tenului reprezintă unul dintre ritualurile fără de care vârsta, stresul sau oboseala devin evidente pe chipul oricărei femei. Căutarea celor mai bune creme de față devine astfel o prioritate, aceste produse necesitând a fi create preponderent din ingrediente naturale și alese, desigur, în funcție de nevoile specifice ale tenului, de tipul acestuia și de vârstă.

Experții GEROCOSSEN recomandă 3 ingrediente minune pentru hidratarea tenului

Cremele de față destinate hidratării și menținerii elasticității pielii au în compoziția lor un cocktail de substanțe pure, extrase în mare parte din elemente naturale. Dintre acestea, specialiștii în cosmetică apreciază în mod special următoarele 3 ingrediente:

1.Poly-Helixanul, extras din secreția melcului “Helix Aspersa”

De la vindecarea rănilor, până la estomparea ridurilor, extractul de melc este ingredientul natural cel mai des folosit în industria produselor de îngrijire și cel mai apreciat pentru calitățile sale uimitoare.

Ingrediente componente: aminoacizi, colagen și elastină, proteine, alantoină, vitamine, mucopolizaharide etc.

Efecte benefice asupra tenului: hrănește în profunzime, elimină celulele moarte de la suprafața pielii, favorizează proliferarea celulară și vindecarea rănilor, oferă protecție împotriva radicalilor liberi și a razelor UV. Pielea devine astfel mai fină, mai netedă și  hidratată.

2.Algele marine

Pornind de la rolul hidratant pe care îl au pentru față și până la eficiența în combaterea ridurilor și a acneei, algele marine sunt folosite în ritualurile de înfrumusețare de sute de ani, grație efectelor extraordinare pe care le au asupra pielii. O cremă pentru ten cu rol hidratant pe baza de alge marine este recomandată astfel în rutina de îngrijire a oricărei femei.

Ingrediente componente: vitamine și minerale (în special vitaminele A, E și D), acizi grași, aminoacizi, proteine etc.

Efecte benefice asupra tenului: previn eficient semnele premature ale îmbătrânirii, hidratează și ajută la stimularea producției de colagen și de elastină, hrănesc pielea uscată, afectată de factorii de mediu, oferindu-i catifelarea și luminozitatea de care are nevoie.

3.Uleiul de argan

Poate unul dintre cele mai hrănitoarele elemente naturale folosite în industria produselor cosmetice, uleiul de argan are deosebite proprietăți hidratante și anti-îmbătrânire, fiind folosit foarte des în creme dar și în tratamentele pentru păr și unghii.

Ingrediente componente: acizi graşi (acid oleic, acid alfa-linoleic, acid palmitic, acid stearidonic, acid linoleic, acid miristic), vitamina E, acizi graşi nesaturaţi precum Omega 3, Omega 6 şi Omega 9 etc.

Efecte benefice asupra tenului: hidratare în profunzime, tratarea și prevenirea semnelor de îmbătrânire, cicatrizare eficientă și reînnoirea pielii, neutralizarea radicalilor liberi etc.

Cele trei ingrediente active se regăsesc în produsele GEROCOSSEN, fiecare dintre acestea având o gamă dedicată, în cadru căreia există o varietate de cosmetice de tipul serurilor, cremelor, loțiunilor, demachiantelor sau chiar a șampoanelor.

  • Gama Melcfort Skin Expert – este gama dedicată produselor ce au ca ingredient activ de bază extractul de melc, Poly-Helixan. În cadrul acesteia, se regăsesc crema hidratantă, cea matifiantă pentru tenul seboreic și crema antirid pentru riduri profunde, care este vedeta acestei game.
  • Gama Algaderm Anti-Age – gamă concepută special pentru tenul matur, afectat de semnele îmbătrânirii, dispune de o varietate de produse pe bază de alge marine și alte ingrediente necesare în lupta împotriva trecerii timpului. Crema intens hidratantă din gama Algaderm Anti-Age este destinată tenului tânăr, pentru prevenirea apariției ridurilor.
  • Gamele Argan Bio și Argan Line – sunt gamele ale căror produse conțin ulei de argan de proveniență naturală (din Maroc). Orice produs de tipul cremă hidratantă pentru ten uscat, apă micelară pentru curățare, cremă cu efect anti-îmbătrânire sau lapte demachiant, este ideal pentru a reda pielii aspectul tânăr și sănătos mult dorit.

Frumusețea nu este un moft, ci o necesitate de respect față de sine. Avem o singură viață de trăit și este păcat să lăsam micile imperfecțiuni ale tenului să ne oprească din a face lucruri mărețe.

sursa: AdMarks

sursa foto: shutterstock

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here