Când vine vorba de blush, de obicei ne întrebăm atenția către nuanțe rozalii sau piersicii, dar dacă e să ne încredem în experții în materie de frumusețe care populează Instagramul, a cam venit vremea să experimentăm cu un pic de galben pe pomeți.

blush galben

Știu ce crezi – îți faci griji că o să arăți ca familia Simpson sau ca și cum te-ai certat cu autobronzantul, dar adevărul e că această nuanță văratică flatează aproape orice tip de ten și, dacă e aplicată corect, îți va oferi un look surprinzător de proaspăt și radios, sărutat de razele soarelui.

Cei de la Allure au fost primii care au observat nașterea și popularizarea crescândă a acestui trend, recunoscându-i calitatea. Pentru că, dacă stăm un pic să ne gândim, un blush galben-auriu are toate motivele să funcționeze. Și asta pentru că majoritatea dintre noi avem deja tonuri de galben în piele, așa că un fard de obraz în această nuanță nu face decât să ne accentueze subtonurile, fără a arăta însă prea forțat.

Poți să mergi pe o variantă subtilă…

blush galben

… sau dimpotrivă, foarte curajoasă.

blush galben

Orice ai alege, în mod clar vei arăta al naibii de cool și vei câștiga respectul tuturor prietenelor tale pasionate de machiaj.

Îndrăznește să strălucești… la propriu!

FOTO: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here