Sunt folosite de mii de ani în ritualurile de înfrumusețare și reprezintă ingredientul-cheie din foarte multe cosmetice moderne. De ceva timp le achiziționăm și în formă de sine stătătoare. Iată 10 uleiuri de față care pe noi ne-au cucerit de la prima aplicare!

Știu, tinzi să stai departe de ele, pentru că te temi că-ți vor lăsa o peliculă grasă la suprafața pielii. Însă uleiurile de față constituie un tratament premium pentru orice tip de ten. Să nu mai zic că sunt surse importante de acizi grași esențiali și antioxidanți. Iar dacă ești riguroasă atunci când vine vorba despre rutina ta zilnică de beauty, ar trebui să le faci loc neapărat pe măsuța de toaletă.

În plus, odată cu venirea toamnei, epiderma ta are nevoie de toți aliații posibili pentru a se regenera în urma agresiunilor pe care le-a înfruntat în sezonul estival. Iar un ulei de față poate fi exact cheia pe care te poți baza în acest proces. Explicația este simplă: atunci când temperaturile încep să scadă, pielea se deshidratează mai mult și mai ușor, deoarece transpirăm mai puțin – în acest fel celulele moarte sunt eliminate ceva mai greu. Asta înseamnă că pielea devine extrem de însetată.

Pe lângă hidratarea optimă pe care o conferă, cu ajutorul uleiurilor putem să ne purificăm tenul și să-l restructurăm în profunzime, dacă știm pe care să le alegem în funcție de nevoile pielii noastre. Și înainte să le folosești, amintește-ți că un peeling blând va facilita acțiunea uleiului și îi va spori eficiența.

Shopping

Îți prezentăm produsele care ne-au cucerit iremediabil.

Foto: Imaxtree, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here