Pentru a încheia perfect vara, îți propun să te concentrezi pe formulele sezoniere, mult mai practice, care transformă machiajul într-un veritabil „scut de protecție” împotriva apei și a transpirației.

Mascara

Știu, primul produs care îți vine în minte atunci când auzi cuvântul „waterproof ” este mascara. În ziua de astăzi, din fericire, toate brandurile lansează variante ultrarezistente la apă, cu texturi cremoase și complexe care se demachiază ușor, mai ales cu ajutorul unei formule pe bază de ulei. Dacă nu ai încă o mascara waterproof în portfard, însă îți dorești efectul creat de aceasta, dubleaz-o cu ajutorul unui top-coat inovator care transformă orice textură obișnuită într-una rezistentă la apă!

Preferatele noastre:

Urban Decay Cannonball Ultra Waterproof Mascara

Urban Decay Cannonball Ultra Waterproof Mascara

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Maybelline Volum’Express The Falsies Waterproof Mascara

Maybelline Volum' Express The Falsies Waterproof Mascara

Restul machiajului

Pe lângă mascara, jucătorii din industria de beauty îți pun la dispoziție tot mai multe produse de make-up rezistente la apă. Pentru ten, poți opta pentru o cremă BB sau CC sau chiar pentru un fond de ten, dar nu înainte de a aplica o bază de machiaj – așa te asiguri că totul stă la locul lui, mai ales pe căldurile astea. O pudră matifiantă poate face o treabă excelentă, deci aplic-o pe zonele care acumulează exces de sebum. La capitolul machiajul pleoapelor, poți crea combinații infinite cu un creion de ochi (neapărat colorat!) care trece nu doar testul ploii, ci și pe cel al lacrimilor. Iar pentru sprâncene, alege paleta All-in-Brow 3D Custom Brow Contouring de la Dior, care încorporează o ceară rezistentă la apă ce fixează culoarea și conferă o finisare excelentă.

Preferatele noastre:

MAKE UP FOR EVER Water Blend Face & Body Foundation

MAKE UP FOR EVER Water Blend Face & Body Foundation

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner

All-In-Brow 3D Long-Wear Brow Contour Kit

ALL-IN-BROW 3D LONG-WEAR BROW CONTOUR KIT

Sweatproof

Cum în sezonul torid transpirăm mai mult, îți recomand câteva măsuri de precauție pe care să le iei pentru a fi mai fresh. În primul rând, demachierea trebuie realizată ca la carte, îndepărtând nu doar machiajul, ci și reziduurile și transpirația. Poți opta oricând pentru un device care purifică delicat, dar profund (Foreo Luna Blue are proprietăți antibacteriene și curăță porii în profunzime printr-o tehnologie cu 8.000 de pulsații sonice/minut), iar pleoa-pele au nevoie de o formulă light. În al doilea rând, protecția este la fel de importantă, prin urmare nu ieși din casă fără a aplica pe piele o formulă cu factor de protecție. Încearcă spray-ul de față La Roche Posay Anthélios cu FPS 50, ce are o textură de brumă delicată, rezistentă la transpirație și care se poate aplica și peste machiaj. How cool is that?

Preferatele noastre:

Foreo Luna Blue

Foreo Luna Blue

La Roche Posay Anthélios FPS 50

La Roche Posay Anthélios FPS 50

FOTO: PR, Josephine Skriver pentru G Shock

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here