Când nu ai timp să te speli pe păr sau atunci când pur și simplu îți dorești să îi dai părului tău un plus de volum și un refresh instant, produsele Batiste îți vin în ajutor.

Șamponul uscat nr. 1 în România a devenit mai îndrăzneț, mai provocator, mai fresh, mai feminin, mai delicat și mai senzual, cu noile sortimente potrivite pentru orice zi sau stare de spirit.

ÎNCEARCĂ-LE PE TOATE LA PREȚUL SPECIAL DE 14,99 LEI, ÎN LUNA AUGUST, DOAR ÎN FARMACIILE SENSIBLU.

BATISTE TEMPT

O aplicare a acestui produs, cu aroma sa îndrăzneață și provocatoare, te va fermeca și-i va da părului tău un aspect fabulos în doar câteva secunde. Un parfum distinctiv floral, care se deschide cu note de bergamotă elegantă, frunze de violete și piper roz picant, pentru o prospețime îndelungată.

BATISTE WILDFLOWER

Parfumul fresh și feminin conține ca note de vârf un acord de sorbet de pepene roșu, hibiscus, floare de măr și floare de lotus. Fiecare pulverizare asigură un plus de prospețime, iar lemnul de santal și moscul din notele de bază îl fac să reziste perfect pe durata întregii zile. Este trucul ideal pentru coafare și poate fi utilizat oricând pe parcursul zilei sau între spălări.

BATISTE ROSE GOLD

Noul parfum din gama șampoanelor uscate Batiste oferă un miros plăcut delicat și fructat șuvițelor tale. Prin fuziunea parfumului de bergamota cu cel de frezie, iasomie și migdale, șamponul îi va conferi părului tău un parfum delicat și irezistibil.  Părul va arăta fresh și curat, revitalizat, cu un plus de volum și textură.

BATISTE ORIENTAL

Podiumurile de modă sunt puternic influențate de Orient, așa că designul oriental este pretutindeni sezonul acesta. Răsfață-ți simțurile cu un parfum cald delicat și note fructate de vârf, note florale de mijloc, de iasomie și iris, și o bază de cocos, lemn de santal și cedru.

BATISTE FRESH

Printre stropii mărunți de ploaie, stă ascuns un parfum proaspăt, de care te poți bucura acum în noul șampon uscat Batiste Fresh! Dulce și cu o aromă delicată, este parfumul perfect pentru zilele în care vrei să te învălui în prospețime.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here