Atunci când vine vorba despre ritualul de îngrijire corporală, mai ales că vara se apropie cu pași repezi, trebuie să te axezi pe trucuri esențiale de beauty: curățare profundă, hidratare intensă, revigorare optimă și hrănire cu ingrediente active eficiente. Nu Skin® prezintă tratamentul ideal pentru pielea ta în acest sezon!

Chiar dacă nu pare la fel de expusă ca tenul, și pielea corpului are nevoie de o atenție specială din partea ta, cu atât mai mult dacă stilul de viață este unul alert sau chiar epuizant. Sunt zone care fie îmbătrânesc mai repede, fie se usucă mai ușor, deci trebuie să ai grijă, în mod constant, să le oferi doza ideală de hidratare și revitalizare.

Vestea bună este că domeniul îngrijirii a progresat simțitor, iar cosmetica ne pune la dispoziție soluții avansate de îngrijire corporală, care, urmate cu rigurozitate, zi de zi, în timpul dușului și după acesta, vor lăsa rezultate vizibile pe pielea ta. 

Nu Skin® lansează mai multe produse de îngrijire corporală, pe care le poți combina inteligent pentru un ritual complet de body care.

Body Bar de la Nu Skin®

Nu Skin®

Dacă te atrage forma clasică de săpun, încearcă această variantă! Produsul îndepărtează grăsimile și impuritățile de la suprafața pielii, lăsând-o perfect curățată și proaspătă. Cu un pH echilibrat, este un agent de curățare 100% fără săpun, formulat științific pentru a se comporta ca un balsam și pentru a ajuta epiderma să se mențină protejată împotriva uscării. În plus, extractul natural de grepfrut din compoziție îmbracă pielea într-un parfum delicat și revigorant.

Produsul este disponibil fie separat, într-un recipient alb din plastic, fie într-un pachet îmbogățit cu 5 rezerve.

Liquid Body Bar de la Nu Skin®

 

Nu Skin®

Liquid Body Bar transformă dușul de dimineață într-o experiență deosebită. Parfumul proaspăt de grepfrut captează simțurile în totalitate, în timp ce formula bogată și cremoasă a produsului, creată fără săpun, îndepărtează eficient reziduurile, grăsimile și impuritățile. Pe bază de un amestec unic de umectanți, pentru a satura pielea cu umiditate, Liquid Body Bar curăță benefic și delicat, astfel încât dușul tău devine un echilibru perfect de revigorare și hidratare.

Cremă hidratantă pentru corp Perennial de la Nu Skin®

Nu Skin®

Formula hidratantă are în compoziție IBR-Dormin Perennial, o substanță obținută din bulbii de narcisă, care sporește durabilitatea celulară și îmbunătățește mecanismul natural de apărare a pielii împotriva agresorilor din mediu – aer uscat, temperaturi excesive, vânt, poluare etc. Din formula cremei hidratante Perennial mai fac parte alte ingrediente eficiente, cum ar fi untul din nuca kukui și cel din semințe de meadowfoam, care contribuie la prevenirea deshidratării, fără a lăsa pielea grasă după aplicare. Apoi, untul de kokum, care se adaugă celor de mai sus, are proprietăți emoliente. Produsul nu are parfum și se potrivește cu orice tip de piele.

Gel de dus Body Cleansing de la Nu Skin®

Nu Skin®

Pentru o piele curată, proaspătă și catifelată, bazează-te pe acțiunea acestui gel de curățare, care combină agenții de curățare moderați cu aloe vera – plantă recunoscută pentru proprietăţile sale de hidratare. Produsul poate fi folosit zilnic, deoarece formula fără săpun este ușoară și delicată.

Loțiune Body Smoother de la Nu Skin®

Nu Skin®

Oferă-i pielii tale un răsfăț binevenit, grație amestecului bogat în aloe vera (hidratează în profunzime) și emolienți NaPCA (eficienți în procesul de reținere a apei). Această formulă se absoarbe ușor și nu lasă o particulă grasă la suprafața pielii, ajutând-o să se mențină catifelată precum mătasea, fără să prezinte zone aspre sau uscate. Aplică textura imediat după dușul cald, atunci când pielea este încă umedă, efectuând mișcări ușoare de masaj.

Agent de curățare și exfoliere delicată Liquid Body Lufra de la Nu Skin®

Nu Skin®

Liquid Body Lufra revitalizează pielea corpului, îndepărtând cu delicatețe impuritățile de la suprafață și oferind o strălucire aparte. Cojile de nucă măcinate din compoziția produsului iluminează zonele aspre ale pielii de pe coate, din spatele brațelor sau de pe genunchi, iar acțiunea revigorantă de exfoliere energizează și revigorează. Cu Liquid Body Lufra, vei ieși de la duș cu o piele mai catifelată, mai netedă și mai fresh.

Foto: Imaxtree, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here