Sistemul de îngrijire a pielii cu acțiune duală ageLOC LumiSpa de la Nu Skin oferă simultan beneficii de catifelare a pielii și curățare în profunzime.

„Eficiența” a devenit cuvântul de ordine în materie de îngrijire a pielii, prin urmare este firesc să-ți dorești un ritual dezvoltat sur mesure. Iar o modalitate perfectă de a face un pas înainte este să te bazezi acasă pe beneficiile unui dispozitiv multifuncțional.

Iar aici intervine o tehnologie nouă, inovatoare, dezvoltată de laboratoarele Nu Skin: ageLOC LumiSpa, un sistem care lasă pielea cu un aspect mai neted și mai catifelat după prima utilizare. Sistemul constă dintr-un cap de silicon și o gamă de 3 produse de curățare activatoare ageLOC LumiSpa și curăță delicat – dar temeinic – murdăria provenită din mediul ambiant și machiajul.

Conceptul este unul pe cât de firesc, pe atât de atractiv. „Lumi” vine de la luminos și evidențiază beneficiile inițiale pentru piele după utilizarea dispozitivului și a produselor de curățare, în timp ce „Spa” reiterează faptul că dispozitivul, capetele din silicon și produsele de curățare sunt dezvoltate pentru a oferi rezultate de calitate SPA la fiecare utilizare.

ageLOC LumiSpa se deosebește de alte dispozitive de curățare prin tehnologia brevetată Two-Sense Motion, care combină curățarea delicată, dar în profunzime, cu o multitudine de beneficii pentru piele, cum ar fi netezirea, catifelarea și aspectul redus al porilor.

ageLOC LumiSpa

Capul ageLOC LumiSpa se rotește la o frecvență precisă, validată, pentru a promova exfolierea pielii, prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață, și îmbunătățirea strălucirii și netezimii epidermei. Capetele de silicon au o suprafață neabrazivă, igienică și sunt, în general, mai ușor de curățat decât capetele aspre care se găsesc în mod obișnuit pe piață.

Un alt atu este faptul că poți alege între 3 produse diferite de curățare, fiecare dintre ele conceput pentru nevoi specifice în funcție de tipul tenului – uscat, normal/mixt și gras – pentru a oferi pielii un aspect radios și revigorat. Diversele formule conțin amestecul de ingrediente ageLOC, brevetat de Nu Skin, care țintește sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Cum se folosește ageLOC LumiSpa

Sistemul este ideal pentru femeile și bărbații care doresc să-și mențină luminozitatea și tinerețea pielii și să reducă aspectul semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Pentru a utiliza sistemul, umezește fața cu apă caldă și aplică uniform produsul de curățare ageLOC LumiSpa. Apasă butonul de pornire și deplasează ușor capul de silicon înainte și înapoi, prin mișcări ample. Dispozitivul va face pauză la fiecare 30 de secunde pentru a-ți sugera să treci la următoarea zonă a chipului.

ageLOC LumiSpa este potrivit pentru ambele ritualuri de îngrijire a tenului, dimineața și seara.

Beneficiile pe care le conferă ageLOC LumiSpa

ageLOC LumiSpa vine cu o mulțime de beneficii nemaipomenite pentru piele, care se îmbunătățesc în timp (atunci când sistemul este utilizat constant, de două ori pe zi, timp de 2 minute)

  • Pielea este mai netedă și mai catifelată după prima utilizare;
  • Epiderma este curățată în profunzime;
  • Tenul primește doza ideală de claritate, fiind uniformizat și fără aspect tern;
  • Aspect redus al porilor;
  • Luminozitate sporită;
  • Un aspect mai revigorat.

Sistemul ageLOC LumiSpa, care include dispozitivul LumiSpa, capul de silicon, un produs de curățare activator ageLOC LumiSpa și baza de încărcare, este disponibil online, pe www.nuskin.com.

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here