În sfârșit poți oferi totul buzelor tale: o nuanță intensă, alături de o îngrijire deosebită! Grație Nu Colour Powerlips Fluid de la Nu Skin.

Să alegi produsul ideal pentru buzele tale nu este o misiune ușoară. Trebuie să fii atentă la formulă, la aspectul pe care îl creează, la proprietățile sale, în paralel cu nevoile specifice ale acestei zone extrem de sensibile.

Din fericire, în prezent, jucătorii din industria frumuseții creează texturi hibride, care acoperă o serie vastă de cerințe. Este și exemplul noului Nu Colour Powerlips Fluid de la Nu Skin, această culoare lichidă pentru buze, disponibilă în 9 nuanțe irezistibile, care conține un amestec de ingrediente de refacere a pielii (ulei de avocado, ceară de albine și vitamina E), benefice pentru calmarea și catifelarea pielii. Bogată în Sueded Comfort Cushion, formula sa ușoară, mătăsoasă și nonlipicioasă, cu performanță superioară, devine soluția ideală pentru o îngrijire ca la carte.

Nu Colour Powerlips Fluid

În plus, culoarea pe care o asigură pe buze este intensă, rezistentă la transfer și de lungă durată, datorită adaosului de caolin, o bază de argilă naturală ce susține nuanța bogată. Formula inteligentă a Nu Colour Powerlips Fluid se usucă în timp pe buze, în funcție de numărul de straturi aplicate, precum și de nuanța utilizată – acordurile deschise au tendința de a se usca mai rapid decât cele închise.

Ce element mai face produsul indispensabil în trusa ta de make-up? Aplicatorul, bineînțeles, care ia forma piciorului de căprioară, special proiectat pentru a aluneca ușor și fără efort de-a lungul contururilor buzelor.

Nu Colour Powerlips Fluid: Sfaturi de aplicare

Nu Colour Powerlips Fluid

  • Aplică formula pe buzele curate;
  • Conturează buzele cu ajutorul aplicatorului special, apoi rujează-le complet;
  • Pentru un aspect catifelat, aplică în prealabil un balsam hidratant și așteaptă ca acesta să se usuce complet înainte de a colora buzele;
  • Un efect rotunjit și plin al buzelor se obține prin aplicarea unui strat de bază mai închis la culoare, în timp ce tonul mai deschis sau metalic va fi difuzat deasupra;
  • Evită aplicarea balsamurilor sau a glossurilor deasupra, astfel încât culoarea să nu migreze sau să nu se șteargă;
  • Pentru cea mai durabilă aplicare, ferește-te de mâncărurile uleioase.

Nu Colour Powerlips Fluid

Pentru mai multe detalii, accesează pagina www.nuskin.com!

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here