Care este secretul pielii care radiază de tinerețe și prospețime? Un tratament personalizat, în funcție de nevoile specifice ale epidermei, bineînțeles. Inovația de ultimă generație ageLOC® Tru Face Essence Duet de la Nu Skin reușește să facă exact asta.

Sunt anumite zone ale corpului, cum ar fi cea a gâtului și a decolteului, care sunt mai vulnerabile și mai sensibile decât restul. Prin urmare, îmbătrânesc mai repede, mai ales dacă nu avem grijă de ele coresponzător și în mod constant.

Nu este o noutate că tehnologia se împletește astăzi de minune cu domeniul de beauty, juxtapunerea acestora progresând din ce în ce mai mult și oferindu-ne soluții avansate, dacă nu experte, de îngrijire. ageLOC® Tru Face Essence Duet de la Nu Skin este cel mai bun exemplu în acest sens. Dar despre ce este vorba, mai exact?

Piele impecabilă

Sistemul combină 2 formule puternice pentru un ritual complet de îngrijire a gâtului și a decolteului, un ser și o cremă, fiecare dintre ele aflată în propriul recipient. Astfel, în recipientul din stânga se află o cremă mată și fină, îmbogățită cu ingrediente ce garantează hidratare intensă și un efect de catifelare, în timp ce în recipientul din dreapta se găsește un ser luxos, transparent, ce ajută la redobândirea elasticității. ageLOC® Tru Face Essence Duet eliberează concomitent cele 2 texturi cu ajutorul unor pompițe vidate ce permit eliberarea de doze egale, potențând, în acest fel, efectul și prospețimea acestora, precum și rezultatele asupra pielii.

Nucleul acestei formule mătăsoase este reprezentat de tehnologia exclusivă ageLOC, cunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, îmbunătățind elementele-cheie ale pielii ferme și textura sa naturală. În paralel, ingrediente-minune ca trifluoracetil tripeptide-2 (pentru uniformizarea pielii lăsate și lipsite de elasticitate) și extract de Spilanthes Acmella (pentru netezirea liniilor fine și a ridurilor mai adânci) sporesc calitatea pielii.

Fiind un produs hibrid, ce conferă o îngrijire dublă, combate eficient semnele înaintării în vârstă la femeile și la bărbații cu ten matur care își doresc să prevină deteriorarea acestuia sau să trateze o piele lăsată sau ridată.

Pentru rezultate optime, aplică formula de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea complet curată și uscată. Se eliberează 2 doze de produs în palme, se amestecă ușor, apoi se difuzează pe gât și decolteu, prin mișcări lejere de masaj.

Formula conferă un efect vizibil de lifting și de tonifiere la nivelul gâtului și a decolteului, reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, stimulează hidratarea în profunzime a pielii, ajută la catifelarea epidermei și utilizează o tehnologie optică, pentru a distribui lumina, pentru un plus de strălucire naturală.

Foto: Nu Skin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here