Ești gata să-ți scoți la înaintare latura animalică? Acum poți să-ți lași părul să vorbească pentru tine, alegând să-l tunzi și să-l acoperi cu clasicul imprimeu leopard. Noul trend ”născut” pe Instagram, leopard print hair, te susține!

Poți face multe cu puterile magice ale cremelor de colorare a părului: îți poți transforma cosițele în toate culorile curcubeului sau, dimpotrivă, în adevărate opere de artă minimale. Cel mai recent trend de culoare care domină Instagramul este, însă, un pic mai… sălbatic. Părul vopsit în imprimeu leopard este, oficial, la modă. Și nu ar trebui să ne mire deloc. Cu trenduri nouăzeciste precum chokerele și buzele lucioase revenind în lumina reflectoarelor, era doar o chestiune de timp până ce șuvițele leopard (făcute faimoase de Dennis Rodman) aveau să revină în viețile noastre.

leopard print hair

Recunosc, trendul e un pic cam extrem, dar dacă ești o tipă cu un simț unic și irepetabil al stilului și-ți place să fii mereu cu un pas înainte, poate n-ar strica să-l încerci în varianta temporară. Merge cel mai bine combinat cu un undercut cool și în mod clar trebuie să-ți decolorezi părul pentru ca efectul să fie unul cu adevărat spectaculos.

Încerci și ne arăți și nouă ce-a ieșit?

FOTO: Imaxtree

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here